Месец февруари започва с необичайно топло за сезона време, съобщават

...
Месец февруари започва с необичайно топло за сезона време, съобщават
Коментари Харесай

Февруари ни посреща с пролет, но ще продължи със сняг

Месец февруари стартира с извънредно топло за сезона време, оповестяват от “Darik News”.

От през днешния ден до понеделник в това число, както и част от вторник, над страната ще се придвижва по-топъл въздух от регионите на Средиземно море и дневните температури ще са високи - тук-там до 15-17 градуса, изключително на изток .
 image2_16x9.png Хороскопът за ФЕВРУАРИ: време за обич, отмора и нови хрумвания На фокус
Това се дължи на огромен атлантически циклон, който обгръща западните елементи на континент, демонстрират средносрочните модели за времето, показани в „ Дарик кафе “ тази заран. Затова и тук-там като Англия, Франция и даже в северните региони на Испания ще е по-студено от нормалното.

Топлото време обаче няма да се задържи за дълго. Още в средата на идната седмица зимата ще подсети за себе си и температурите ще се приближат до естествени за февруари стойности.

Според моделите в сряда и четвъртък тук-там, основно на юг, ще има валежи от дъжд и сняг, в планините - от сняг . Към края седмицата нов циклон ще донесе валежи над страната, както и малко покачване на температурите .

 февруари зима Thinkstock

След 10-12 февруари можем да чакаме и същинско завръщане на зимата със сняг и навявания , демонстрират още прегледаните модели за времето. Затова притответе слънчевите очила и се наслаждавайте на времето, до момента в който можете.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР