Месец февруари вече е в самия си край и започваме

...
Месец февруари вече е в самия си край и започваме
Коментари Харесай

Нумерологична прогноза за МАРТ 2024: кои са най-добрите и най-неблагоприятните дни

Месец февруари към този момент е в самия си край и започваме да чакаме мартенички и по-хубаво време. Обикновено в първия ден от новия месец започваме да си вършим проекти и да си слагаме цели за идващите трийсетина дни. Затова е и време да разберете  какво ви чака през идващите седмици от позиция на нумерологията.



Месец март ще е с път на живота 3. Месеца ни насърчава да бъдем търпеливи и упорити при обмисляне и реализиране на нашите цели. Отличен е за класификация на дома и за основаване на уютна, красива конюнктура, стана ясно от нумерологичната прогноза в предаването „ На кафе “.

Ако имате да си подреждате документи, в този момент е моментът. Изисква се също да мислим, с цел да успеем. Нумерологичният позитив през този месец е намиране на вярната посока.

Най-добър месец ще имат родените на 1, 8, 10, 17, 19, 26 и 28 . Най-лош месец ще имат родените на 3, 6, 12, 15, 21. 24 и 30 . Всички останали ще имат приблизително добър месец.



Дните за сключване на контракти и издаване на персонални документи, тъй че да ни върви бизнеса и всичко в персоналния живот да се подрежда, са 1, 10, 17, 19 и 25 март.

Най-добрият ден през месец март ще е 25-ти. Това е един от най-хубавите дни за годината, тъй че хората от в този момент могат да си възнамеряват най-хубавите и най-важните неща за тази дата.

Негативните дни през третия месец от годината ще са 3, 6 и 30.

Какво тъкмо ви чака съгласно деня на раждане, кои са най-подходящите дни през февруари за сериозна покупка, разкрасителни процедури, или да посещаване при доктор, както и още любопитни предсказания от нумерологична позиция,   разберете от видеото горе.

Следете нашата  , която предлага  дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп,   , както и  .

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР