Месец февруари по традиция е първият месец от всяка година,

...
Месец февруари по традиция е първият месец от всяка година,
Коментари Харесай

bTV срещу Nova: Бозата „Ергенът“ или издънката „Капките“? Кошмарът „Сървайвър“ или гнусното „Хелс Китчън“?

Месец февруари по традиция е първият месец от всяка година, в който малките екрани стартират да набират скорост с развлекателните излъчвания, които започват. В България обаче тези излъчвания по-скоро натоварват, вместо да развличат.

Би Ти Ви още веднъж ще заложи на „ Ергенът “ като главно оръжие за печелене на рейтинг. Това риалити стана шлагер преди година, само че този път се чака да бъде цялостна боза. Нико Тупарев и Радо Тушев още веднъж са заложили на свадите, с което ще отхвърлен публиката, както направиха с „ Биг Брадър “, заради което това шоу към този момент е мъртво.

Другото оръжие на БТВ се споделя „ Сървайвър “. Миналият сезон беше цялостен неуспех като рейтинг и по тази причина е изненадващо, че шоуто оцеля. Този път продуцентът Евтим Милошев е махнал Владо Карамазов и това е вярата му за рейтинг.

Нова телевизия пък ще отговори с „ Като две капки вода “. Повече от десетилетие това шоу тероризира българския ефир, само че продължава и продължава. Какви ли не некадърници се изредиха през него, само че Маги Халваджиян някак все оцелява. Как го прави, в случай че предаването за фалшификати се изтърка още преди 5 години, не се знае.

„ Хелс Китчън “ е другият призрачен сън на Нова ТВ, с който ще се бори конкуренцията. Гнусните гозби на началник Ангелов и компания още веднъж ще заемат място в родния ефир, което е светотатство.

Източник: Ретро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР