Месец декември е празничен, а за много хора и почивен

...
Месец декември е празничен, а за много хора и почивен
Коментари Харесай

Нина Добрев се отдаде на ваканционни емоции

Месец декември е празничен, а за доста хора и почивен поради пухкавия сняг, който оферират ски пистите. Именно на такива празнични и ваканционни страсти се е отдала българската актриса с канадски паспорт Нина Добрев , която даже е и в Европа, написа каналът във vbox7.
                 

Снимката, която Нина е качила към този момент има над 1 млн. лайкове. " Зимата не идва. Тя към този момент е тук ", написа актрисата под фотоса. Нина е в Австрия, като това разбираме от профила на приятеля ѝ, олимпийският първенец Шон Уайт , който е поставил локация на фотосите си. Той е сноубордист, тъй че двамата споделят общата пристрастеност в австрийските Алпи.
                 

Къде тъкмо в Австрия са двамата, не знаем, само че знаем, че пътят от Австрия до България не е прекомерно дълъг, а Нина Добрев нееднократно е посрещала коледните празници в София. Така че няма да се изненадаме, в случай че я забележим из улиците на столицата ни. 

Иначе преди дни Нина Добрев разгласява една прекомерно любопитна фотография, с която развълнува почитателите на сериала " Stranger Things " . Ето я и нея:
                 

На фотото виждаме гимназията от емблематичния сериал, а Нина написа под фотографията, че " са се случвали и по-странни неща ". Така се родиха клюки, че актрисата е част от прослойка на четвъртия сезон на сериала. Това надалеч няма да е първата продукция на Netflix , в която се снима Нина Добрев, като преди броени седмици в платформата се появи коледния " Love Hard ", да вземем за пример. Каква е истината - ще разберем напролет на идната година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР