Месечно ви крадат 300 милиона. Представяте ли си колко сте

...
Месечно ви крадат 300 милиона. Представяте ли си колко сте
Коментари Харесай

Ако ГЕРБ управляваха цените на горивата шяха да са максимум на цената, на която бяха тогава ВИДЕО

" Месечно ви крадат 300 милиона. Представяте ли си какъв брой сте ограбени? Я си го представете в чекмеджета? Аз съм се заклел, че злато в никакъв случай не съм имал. " - това съобщи по адрес на ръководещите пред свои симпатизанти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите на Борисов, в случай че ГЕРБ управляваше, горивото щяло да е най-много на цената, на която беше.

" Кирил Петков споделя " привнесената инфлация ". От кого? Кой ти привнесе инфлацията ", попита реторично Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че партията му ще поддържа актуализацията на бюджета.

" Сваленото правителствотo желае ние да им провалим бюджета - по-слаб, неблаговиден, небалансиран и пагубен бюджет не може да се напише, няма нито един импортиран закон за гласоподаване, единствено приказки - по тази причина в този Бюджет ние сме добавили пари за църквите, за лекарите, за военните, за пожарникарите, 15% за пенсионерите, - и да не одобряват нашето предложение с ясното схващане, че това е неприятен бюджет, само че да не им дадем да се възползват да кажат, че няма пари, ще гласувате " за " всяко тяхно предложение поради хората. "

Това сподели още той на среща със симпатизанти в Монтана.

" След няколко месеца новото държавно управление ще се направи нова актуализация и ще се балансират нещата ", добави той.

" С поддръжката си ще им избием зъбите за дето приказват, че " ГЕРБ не даде пари на пенсионерите ", добави водачът на ГЕРБ.

Борисов разяснява, че сваленото държавното управление приказва единствено за постове и пари.

" Нека младежите видят за какво горивото е толкоз скъпо - рафинерията е съветска, с съветски нефт работи, и всичко се изнася отвън България като се преработи. След това се изнася за Сърбия, и влиза назад в България, само че се оскъпява с над лев на литър. Това е кражба с към 300 милиона на месец. Я си представете тези 300 милиона на месец в чекмеджета - щото съм се заклел, че злато в никакъв случай не съм имал, - представяте ли си каква кражба е това? ", сподели Борисов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР