Мерзко е да се вербуват депутати от партията, Петков и

...
Мерзко е да се вербуват депутати от партията, Петков и
Коментари Харесай

ИТН Варна с пълна подкрепа за решението да напуснат управлението

Мерзко е да се вербуват депутати от партията, Петков и Василев са проводник на непознати ползи
Областният съвет на Има Такъв Народ във Варна популяризира отворено писмо във връзка решението на партията да напусне ръководството на четворната коалиция. От Областния съвет в морския град са безапелационни, че застават твърдо зад решението на водача им Слави Трифонов.

„ Червена линия, която с всички благоприятни условия дадени ни от Конституцията и законите, няма да позволим да се пристъпва “, споделят още в своята позиция от ИТН-Варна.

Ето и какво написаха те:

Уважаеми съграждани,  

От името на Областната и общинските структури на Политическа партия “Има подобен народ ”  - Варна, показваме безусловната си поддръжка и взаимност с изразената гражданска и политическа позиция от 8 юни 2022 година на ръководителя на Политическа партия “Има подобен народ ”, господин Станислав Трифонов!  

Солидарни сме с политическите позиции и решенията на управлението на Политическа партия “Има подобен народ ”, народните представители от парламентарната група, министър Теодора Генчовска, министър Гроздан Караджов и министър Александър Николов.

След месеци на взаимни отстъпки с недалновидната бюджетна и финансова политика на кабинета, в името на държавността и тежката обстановка в района, към дейностите на премиера и останалите три партии в обединението,  бе достигната Червена линия, в чието нарушение няма да бъдем съучастници.  

Червена линия, която с всички благоприятни условия дадени ни от Конституцията и законите, няма да позволим да се пристъпва.  

Ще активизираме цялата си гражданска сила, с цел да не бъде свалено, със подмолни договoрки,  ветото над Република Северна Македония за започване на договаряния,за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни.  

Политиката на ПП   “Продължаваме смяната ”, водена от премиера господин Кирил Петков и вицепремиера господин Асен Василев е проводник на непознати ползи, петнящи историята и сегашното ни. Мерзките им дейности и опити да вербуват народни представители от партията ни, са грозна корист с частните ползи на лица подготвени да предадат доверието на своите гласоподаватели и страната си.  

Консенсусът в българското общество е безапелационен - Северна Македония следва да е изпълнила справедливите българските условия!

На днешното парламентарно съвещание министър Генчовска разкри чудовищни отстъпки от страна на премиера, по повод правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки от българската позиция за така наречен „ македонски език “. Това е очевидно изменничество на националните ни ползи, без аналог в историята на българския преход.  

Декларираме своята поддръжка и даваме мандат на парламентарната група и управлението на Политическа партия “Има подобен народ ” да упражнят  своите законови пълномощия за бързо премахване от властта на лицата и структурите работещи против ползите и бъдещето на България по тематиката Северна Македония!  

Областен съвет на Политическа партия Има Такъв Народ Варна

С почитание:

 Александър Тодоров-областен координатор
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР