Мерцедес трябва да разполага с автомобил, с който да може

...
Мерцедес трябва да разполага с автомобил, с който да може
Коментари Харесай

Ръсел посочи кога Мерцедес трябва да се бори за победи

Мерцедес би трябвало да разполага с автомобил, с който да може да се бори за победи най-късно за надпреварата на „ Имола ”. Това изясни водачът на отбора Джордж Ръсел, който изясни, че някогашните първенци най-вероятно още веднъж ще стартират сезона в ролята на догонващи.

„ Не желая да споделям, че Мерцедес изостава, тъй като това няма да е почтено по отношение на екипа, само че видяхме на тестванията, че Ред Бул са доста мощни – съобщи британецът. – Смятам, че карам за най-хубавия тим във Формула 1 и всички работим за това, с цел да върнем Мерцедес на върха. ”

Ръсел подчертава на забавна специфичност на подреждането на календара, която дава късмет на тези, които изостават при започване на акцията.
 Ще продаде ли Ред Бул втория си тим във Формула 1? Ще продаде ли Ред Бул втория си тим във Формула 1?
„ В първите два-три месеца има единствено пет надпревари, а в края на сезона за същото време са планувани 10 или 11 надпревари – изясни Ръсел. – Което значи, че борбата за купата ще бъде извоювана или изгубена през втората половина на сезона, нищо няма да се реши в първите пет старта. За „ Имола ” би трябвало да разполагаме с автомобил, който да е с изяснени настройки и който да можем да се борим за победи, тъй като по-късно идват огромните точки и значимите победи. ”
 Перес желае да се бори за успеха в неделя Перес желае да се бори за успеха в неделя
На „ Имола ” на 21 май е шестото съревнование от сезона, тъй че Ръсел показва стратегически метод при възстановяване на представянето на новия W14 при започване на акцията.
 Хамилтън: Все още не сме задоволително бързи Хамилтън: Все още не сме задоволително бързи
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР