Мерцедес“ остава най-бързият отбор във Формула 1, съгласиха се шефовете

...
Мерцедес“ остава най-бързият отбор във Формула 1, съгласиха се шефовете
Коментари Харесай

Шефовете признаха, „Мерцедес“ е най-бърз

„ Мерцедес “ остава най-бързият тим във Формула 1, съгласиха се шефовете на огромните тимове преди уикенда в Австралия, с който се открива новият сезон. Легендата Ники Лауда, който е „ непослушен шеф “ на първенците обаче счита, че задатъкът им е едвам 2 десети от секунда, освен това пред „ Ред Бул “.

„ Резултатите от тестванията не са представителни, ние въобще нямахме планове да използваме хипермеките гуми – изясни Лауда слабите резултати на „ сребърните стрели “ на тестванията преди сезона. – Според мен сега водим с две десети на „ Ред Бул “, а „ Ферари “ идват след тях. Колата ни е по-лесна за каране, дори Валтери Ботас се оправя. “

Собственикът на „ Ред Бул “ Дитрих Матешиц обаче счита, че отборът му би трябвало да преодолява закъснение от половин секунда по отношение на „ Мерцедес “.

„ Не знаем какъв брой тъкмо бързи са те, само че в случай че задатъкът им е в тези рамки, можем да ги догоним – съобщи милиардерът. – Мисля, че с „ Ферари “ ще имаме сходна скорост и сме понижили изоставането си от „ Мерцедес “. “

В дните преди първия старт пък потеглиха клюки, че във „ Ферари “ са съумели да прибавят 10 конски сили към мощността на новия си мотор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР