Меркурий в Телец дава практичен ум, реалистичен поглед върху живота,

...
Меркурий в Телец дава практичен ум, реалистичен поглед върху живота,
Коментари Харесай

Меркурий в Телец от 27 април до 12 май

Меркурий в Телец дава удобен разум, реален взор върху живота, невзискателност, в това време здрав разсъдък и умереност
На 27 април Меркурий напуща знак Овен и минава в знака Телец, където ще остане до 12 май.

Меркурий е една от най-бързите планети. Тя дава отговор за нашата просветеност, мислене, учене, тирада, взимане на решения, връзка, пътувания.

Телецът е другарски надъхан към Меркурий. Мисленето ще стане по-практично и продуктивно, за хората ще бъде по-лесно да предават своите мисли. Телецът обаче е много закостенял знак, затова в общуването може да липсва лекост и романтизъм.

Това значи още, че пристрастеностите ще се успокоят, в душата ще царуват мир и тишина. Впечатлителността и импулсивността отстъпват място на безразличие и разсъдителност. Не можете да съблазнявате никого с лозунги и горещи речи, хората се нуждаят от съответна информация. Всичко се приема внимателно, хората са повече склонни да не имат вяра, в сравнение с да одобряват нещо на сляпа религия. Следователно през този интервал е доста мъчно да се стартират нови хрумвания и да се вкарват нововъведения. Хората ще станат по-бавни и по-спокойни, надлежно ще вършат по-малко неточности. Разумът ще надвива над страстите.

Бидейки в знака Телец, Меркурий ни носи повече здравомислие, дава добра опция да навлезем надълбоко в това, на което преди сме обръщали внимание единствено незадълбочено, да се научим освен да получаваме, само че и да използван знанията си на процедура, да мислим по-задълбочено над съществени хрумвания.

Меркурий в Телец дава удобен разум, реален взор върху живота, невзискателност, в това време здрав разсъдък и умереност. Проявява се повече самообладание, решенията стават по-балансирани и рационални. В общуването страстта се заменя с деловитост и преценка.

Има още един безапелационен плюс на този интервал: хората не са склонни към спорове. Ако почувстват, че обстановката е напрегната, те отстъпват. Но това не значи, че в този миг те са съгласни с съперника или обстановката. Също по този начин хората по това време не са склонни да споделят секрети, като избират да държат своите мисли и изводи за себе си.

Това не е най-подходящият миг за реклама и разпространение на вашите хрумвания, тъй като хората са скептично настроени към новото и възприемат всичко по-бавно. Ако промотирате вашите артикули или услуги, направете го без непотребни страсти, рационално оправдайте практическите изгоди.

Не се опитвайте настойчиво да потвърждавате нищо на никого - губите времето и напъните си.

Не обмисляйте далечни вероятности. Нещата, които са нужни тук и в този момент, са по-продуктивни. По-добре е да насочите силата към решаването на битови въпроси и подобряването на дома.

От 28 до 29 април ще ни се отрази аспекта на Меркурий в Телец в площ със Сатурн във Водолей. Този аспект може да докара до проблеми, закъснение или загуба на значими документи, спънки за бизнес активността. Може да се чувствате изтощени и мъчно да се концентрирате върху отговорностите си. По-специално работата може да бъде възпрепятствана от спорове в екипа. На Водолей, Лъв и Скорпион може да им бъде по-трудно. Тези знаци, както Телец и тези, които имат значими точки в първите градуси на тези знаци, би трябвало да вземат съществено всяка информация. Може да станат неточности или да е погрешна и подвеждаща. Тези, които работят с документи и числа би трябвало да са изключително деликатни.

От 30 април до 3 май ще ни въздейства съответствува на Меркурий с Уран - интервал на революционни хрумвания, непредвидени действия и обрати. Ако ви се случи нещо ненадейно, махнете с ръка и оставете нещата да се случват по волята на ориста. Това е време на хората с прогресивни разбирания, нетрадиционни и езотерични ползи. Неблагоприятно за полетите, евентуални са повреди в работата на всяко електронно съоръжение.

От 27 април до 3 май е по-добре да не купувате никакво електронно съоръжение, транспортни средства, смарт телефони, компютри.

На 4 и 5 май Слънцето е в съвпад с Меркурий. На Телец, Дева и Козирог ще им бъде по-лесно от другите знаци да осъществят своите проекти.

На 7 и 8 май Меркурий прави секстил към Нептун - Аспектът ускорява интуицията, проницателността и креативното въображение. Добро време за хора с креативен специалности. Появява се предпочитание за лирика и красиво изложени мисли. Изящната словестност може да се прояви в любовно пояснение или в писането на лирични стихове. Също по този начин този аспект настройва към изящните изкуства, към хубостта. Доверявайте се повече на интуицията и вътрешния си глас.

На 9 и 10 май Меркурий е в тригон с Плутон и прави мисленето по-проницателно.

На 10 и 11 май Меркурий е в тригон с Юпитер. Подходящо време за удобен рационализъм и рационален практицизъм. Създава положителна настройка, нараснал оптимизъм и податливост към опасности.

На 11 и 12 май Меркурий образува площ към Марс. В този интервал следва да се ревизира дали са в редовност кабелите и вероятни източници за пожар на работното място. Пазете се от спорещи мъже и нападателни водачи по пътищата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР