Меркурий в съвпад със Северният Лунен възел – нови идеи,

...
Меркурий в съвпад със Северният Лунен възел – нови идеи,
Коментари Харесай

Денят носи огромна енергия, която трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове

Меркурий в съвпад със Северният Лунен възел – нови хрумвания, които носят прогрес и ново схващане на събитията. Да се заобикалят прекомерно прочувствените реакции.

Меркурий минава в символ Рак, където ще остане до 5 август.

Луната е в символ Лъв до 14:41ч на 29 май.

Енергийният капацитет в същото време е висок. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Нараства увереността в личните сили. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е максимален шанса да извършите положително усещане при запознанство. Сега е времето да изкажете хвалба, да извършите комплимент на хората, които заслужават. Подходящо е за благотворителни каузи.

Хубав и спокоен ден, един от “благословените дни” Хубав и спокоен ден, един от “благословените дни”

Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по- огромен разход на сила от нормално. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да се раздвижи малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

Доминиращ 7 лунен ден от 10:54ч на 28 май до 12:05ч на 29 май.

Счита се за вълшебен ден. Денят носи голяма сила, която би трябвало да бъде употребена единствено за съзидание, за реализация на хрумвания и проекти. Удачно е за бързи и краткосрочни каузи. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Ден, в който може да почувствате предопределението на ориста

Днес с особена мощ важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се приказва колкото може по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Затова би трябвало да бъдете деликатни и внимателно да произнасяте думите. Избягвайте да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и осъдени.

В 7 лунен ден Небесата се разтварят, с цел да чуят думите и мислите на хората и дружелюбно откликват на тях, по тази причина е удобен ден за молебствия. Всяка отправена молитва в този момент бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с неприятните.

Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия

Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане незабавно, а след известно време, когато към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Добре е да се откажете от всеобщи мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Да не се правят и никакви разрушителни дейности - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Подходящо време и за работа със земята и водата. За поетите и писателите настава време за креативен напредък и ентусиазъм.

Добре премислете всичко преди да действате

В този лунен ден виолетовият цвят е най-ефективен и мощен. Стайните растения в този лунен ден също се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста към тях. Те ще ви бъдат признателни и ще ви възнаградят.

Секс - Не би трябвало да се бърза. Започнете с любовна въведения, продължителни любовни игри, изговаряйте доста нежни думи, правете похвали на колегата си.

Подстригване – уместно е.

9 безоблачен ден - Не се опасявайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Дългосрочни покупки – никога. Купувайте единствено това, което ще ви би трябвало скоро и е неотложно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР