Меркурий в съвпад с Нептун – мисленето на човек става

...
Меркурий в съвпад с Нептун – мисленето на човек става
Коментари Харесай

Ден на спонтанността и непредсказуемостта

Меркурий в съвпад с Нептун – мисленето на човек става по-малко разумно и повече подвластно на страстите. Появява се предпочитание за лирика и красиво изложени мисли. Изящната словестност може да се прояви в любовно пояснение или в писането на лирични стихове. Също по този начин този аспект ни настройва към изящните изкуства, към хубостта. Доверявайте се повече на интуицията и вътрешния си глас.

Венера е в тригон със Сатурн – благоприятства умиротворението, спокойните фамилни занимания.

Луната е в символ Лъв до 00:20ч на 5 април

Този огнен знак изпълва хората с горделивост, топлота, придава благотворителност, способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени. В деня на Лъва тайничко ни се желае да бъдем похвалени. Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е уместно за забавление. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Трудно е да се работи в тези дни - това е идеално време просто да се отпуснете. Време за възобновяване след мъчно прочувствено претоварване. Правете тези неща, които не изискват доста стрес.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната продължава да се движи на луфт до 00:20ч на 5 април.

Не започвайте нищо значимо, не предприемайте значими решения, настоятелен договаряния, не правете огромни покупки. Всичко ще бъде на вятъра и ще изхабите доста нерви, ще срещнете доста компликации, а краят е неразбираем.

Продължава 11 лунен ден до 15:21ч на 4 април (от 14:08ч на 3 април)

Един от най-силните енергийно дни. Космическата сила е в положение да разсъни в човек скрити запаси и изцяло да го преобрази. Не се предлага да сте пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Трябва да се внимава да не се правят лекомислени действия. Да не се подхващат рисковани действия. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна. Да се заобикалят разрушителните действия. Пренасочете силата си към градивни на практика каузи. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Следва 12 лунен ден от 15:21ч на 4 април до 16:38 на 5 април

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.

Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любовта и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Благоприятно е да се посети черква. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Секс - Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

15 безоблачен ден - Ден за уважение към дамите и майките, в който мъжете би трябвало да проявят почитание и респект към тях, би трябвало да се доверяват повече на женската вътрешен глас, да се вслушват повече в женското мнение. Спорове с жена в този ден би трябвало да се заобикалят.

Много кротичък, спокоен и ярък ден. Атмосферата му е проникната от естетика и обич. Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР