Меркурий се премества във Везни утре, на 26 август и

...
Меркурий се премества във Везни утре, на 26 август и
Коментари Харесай

Любов и справедливост: Меркурий навлиза във Везни и какво да очакват зодиите

Меркурий се реалокира във Везни на следващия ден, на 26 август и в началото ще остане в този знак до 23 септември. Ретроградността също няма да ни се размине и стартира от 9 септември.

Обикновено Меркурий, който е най-бързата планета в нашата Слънчева система, не прекарва повече от 20 дни в един знак, само че това изискване се нарушава, когато той се завърти в назадничав курс. Заради ретроградния си курс, който ще стартира на 9 септември и ще приключи на 2 октомври, той ще остане по-дълго във Везни.

Меркурий е планетата на общуването в астрологията и в ефирната, обществена и приятна среда на Везни той се усеща превъзходно.

Това е позиция, която му подхожда изключително добре, защото той благоприятства разговора, построява връзки и елегантно преодолява разликите и контрастите . Везните знаят, че всичко има две страни, по тази причина работят извънредно добре като медиатор. Везните са знакът на хармонията и вежливостта, тъй че с Меркурий в тази позиция полемиките стават малко по-светски и причините се построяват по по- " цивилизован " метод.

С Меркурий във Везни може да ни е мъчно да вземаме решения или да губим време в опити да намерим идеалния вид. Това, несъмнено, не е безусловно нещо неприятно, само че защото Меркурий във Везни обича мирa и заобикаля разногласията , може да сме склонни да изберем " лесното " или " безкръвното " решение, което сигурно няма да ни послужи в дълготраен проект .

Транзитът на Меркурий във Везни е обвързван и с желанието за повече правдивост и баланс към нас. Ще бъдем по-склонни да се борим за всичко, което ни се коства незаслужено , даже и да не ни визира персонално. Разбира се, всичко това се лимитира до чисто идеологическо и не толкоз практическо равнище.

Но престоят на Меркурий във Везни няма да е идентичен за всички.

Вижте по какъв начин планетата ще повлияе на вашия зодиакален знак:
 Меркурий във Везни: какво да очаквате съгласно зодията  Меркурий във Везни: какво да очаквате съгласно зодията  Меркурий във Везни: какво да очаквате съгласно зодията  Меркурий във Везни: какво да очаквате съгласно зодията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР