Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНОбщувате с лекота. На работното място

...
Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНОбщувате с лекота. На работното място
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да си останат у дома, Рибите да не прекаляват с претенции към колеги

Меркурий продължава своето ретроградно придвижване.

ОВЕН

Общувате с лекост. На работното място не са изключени компликации, с които се ще справите ослепително. Проявявайте с мярка щедростта си. Денят не е подобаващ за изясняване на връзките с деловите ви сътрудници. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Работете без да сте прекомерно припрени. Възможно е запознанство или сантиментална среща да станат причина за съжаления и разочарования. Не изневерявайте. Помислете си дали не прекалихте с гордостта си, която отдалечи интимните ви половинки и ще ви лиши от секс.

ТЕЛЕЦ

Най-важната ви задача е да обърнете внимание на себе си. В деловите връзки очаквайте проблеми. При опция отложете плануваните срещи и диалози. Бъдете нащрек към новите си познати. В деловите връзки също очаквайте проблеми. При опция отложете плануваните срещи и диалози. Имате опция да срещнете подобаващата половинка, в случай че към момента не сте основали семейство. Любовта на сътрудниците ви липсва, по тази причина се постарайте да си възвърнете хармонията както в възприятията, по този начин и в секса и то още през днешния ден.

БЛИЗНАЦИ

На работното място сте в стихията си. Работата ви спори. Не проявявайте прибързаност, бъдете търпеливи, с цел да постигнете освен триумф, а и самопризнание. С експанзия и дебелоглав няма по какъв начин да постигнете положителни резултати. Имате възприятието, че губите увереността в себе си. Ако сте на работното място, не се преуморявайте! Бъдете търпеливи. Личните ви връзки са проблематични поради следващите интриги, на които обичаните ви хора са едва ли ухо. Поговорете с тях. Не се колебайте да поставите непосредствено въпроса за изневярата, в която ви упрекват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

РАК

Променливи и разсеяни сте. Бъдете деликатни, с цел да не допуснете някоя неточност, в случай че решите да работите интензивно, само че сте прибързани. Не пътувайте, даже и в случай че е за забавление. Запазете успокоение, каквото и да става, с цел да си спестите нерви и съществени спорове. Очаквайте предложение за нова работа. Отложите персоналните диалози и уговорените интимни срещи, тъй като сте изнервени и разсеяни и ще се изпокарате с обичаните си хора. Не сте в въодушевление за полови удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, тъй като сексът принудително няма да ви достави приятност.

ЛЪВ

Въпреки компликациите по пътя си имате опция да поддържате връзка с вашите настоятелен и брачни сътрудници, с цел да разрешите проблеми свързани с професионалния и с персоналният ви живот. Денят е добър за пътешестване, само че с внимание. Ако действате добре премислено преценявайки следствията, ще се справите сполучливо. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви. Няма да ви се размине препирня, която ще е причина за отсрочване на сантиментална среща. Не изневерявайте, единствено тъй като желаете да си отмъстите. Сексът с чужд сътрудник няма да ви достави наслаждение.

ДЕВА

Независимо от някоя усложнения в персоналният ви живот ще настъпи естетика. Ще се уверите, че сте задоволително мощни и се справяте без непозната помощ със отговорностите си. Пазете се да не обидите някого с недомислени думи. Причината за проблемите ви в този ден е във вас, поради безпричинната ви свадливост и критикарстване. Заради ваши думи думи е допустима препирня с интимните ви половинки, които ще се почувстват огорчени от държанието ви. Влюбените да се отдадат на полови удоволствия. Несемейните да споделят възприятията си и да се отдадат на интимни мигове.

ВЕЗНИ

Радвате се на закрилата на Съдбата. Въпреки това нямате право да мислите, че сте неповторими и незаменими  и че би трябвало да ви бъдат опростени грешките. Запознанствата са нежелателни. Трябва ви време да обмислите предложенията от предходният ден, по тази причина го сторете на мира вкъщи. Венера ви дава обещание сантиментални мигове, само че единствено в случай че сте сигурни, че интимната ви връзка е сериозна. Сексуалният ви живот е проблематичен, тъй като сте преуморени и не сте подготвени за полови подвизи.

СКОРПИОН

Анализирайте дейностите си и постигнатото. Денят е удобен за другарство с сътрудниците ви, за разрешаване на персонални проблеми. Моят съвет е да деянията фикция и досетливост за намиране на решение. Не е изключено да изявите нови качества и да блеснете в обществото със знанията и с интелекта си. Обградете обичаните си хора с внимание, с цел да го получите и вие. Вечерта ви чакат приятни изненади от обичаните ви хора. Сексът ще ви достави наслаждение. Не изневерявайте и забравете половите преживявания със инцидентни сътрудници.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте в положително въодушевление  заради непредвидена вест за финансови приходи. Предстоят ви забавни и запаметяващи се срещи, които не трябва да отказвате. Не се усамотявайте. Разговорите с хора ще ви се отразят добре. Справяте се чудесно с работата си. Подгответе се за значимите настоятелен срещи, които отложихте предходния ден. Ако сте свободни, вечерта ви чака сантиментална среща. Хармонизирайте връзките си вкъщи, в случай че към този момент сте основали семейство. Можете да се отдадете на полови прекарвания, в случай че имате до себе си обичани, в чиито усеща сте сигурни.

КОЗИРОГ

Поставете с нерешителност ново начало на работното си място, в случай че не сте си взели отпуск. Ще бъде сполучливо, в случай че действате без припряност. Имате задоволително сили, с цел да се справите с всичко. Бъдете мнителни при запознанствата, изключително към наложените. Не са изключени провокации и опит да ви употребяват. Възможни са затруднения с околните ви, поради неспособност да дадете израз на същинските си усеща. Интимният ви сътрудник се усеща засегнат и афектиран. Направете крачката към изясняване на връзките и се отдайте на приятни полови преживявания.

ВОДОЛЕЙ

Денят е изпълнен с не малко несъгласия и е най-добре, в случай че ви е допустимо, да си останете вкъщи. Мислите по какъв начин да спечелите пари и дали да не промените работата си, само че е по-добре да не избързвате. Вгледайте се в себе си. Избягвайте  разправиите с сътрудниците и безпричинните разногласия. Вечерта поднесете извиненията си вкъщи, тъй като сте засегнали съществено околните си. Омаяни сте от нечий сексапил, само че не се отдавайте на полови удоволствия, тъй като разочарованията ще ви споходят мълниеносно.

РИБИ

На работното място се справяте чудесно със дилемите си. Деловите срещи са сполучливи, в случай че не спорите и не налагате мнението си. Обмислете направените ви настоятелен оферти. Безработните да си потърсят работа. Постарайте се да не прекалявате с претенциите си към вашите сътрудници, с цел да не се окажете сами против всички. На дамите им следва ново запознанства и среща, която след време ще ги извърши с оскърбление и страдание. Не се надявайте на незабравими полови мигове, в случай че сте се хвърлили незабавно в леглото и не сте сигурни в възприятията си.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР