Меркурий преминава в знак Водолей и влиза в секстил с

...
Меркурий преминава в знак Водолей и влиза в секстил с
Коментари Харесай

Всичко, което се започне днес, трябва да се доведе докрай

Меркурий минава в символ Водолей и влиза в секстил с Венера

Луната е в символ Рак до 11:30ч на 6 март.

Влиянието на Луната ще бъде изключително интензивно и надълбоко, мощно визира прочувственото положение на човек, изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Това е време за проявлението на тези усеща, които човек от дълго време е потиснал в себе си. Често в този лунен интервал човек елементарно се поддава на бързи прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията.

Днес шансът ще ви съпровожда

Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 10 лунен ден до 12:17ч

В този ден сме мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ни ще бъде гарантиран. Луната оказва помощ да бъдем по-открити и общителни, настройва към духовно развиване, уголемява кръга на ползите, ускорява остроумието, интензивността. Хората стават истински и самостоятелни, самоуверени. Не се предлага усамотение.

Доминиращ 11 лунен ден от 12:17ч на 4 март до 13:14ч на 5 март

Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с доста сила. В него се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до дъно. Не се предлага бездейност и затънал метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Бъдете внимателни и деликатни във всички каузи.

Заболявания почнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване. Това визира най-вече дамите. Всяко здравно вмешателство поради неприятни последствия би трябвало да бъде изключително деликатно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се предлагат очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може освен физическо, само че и духовно посредством четете молебствия, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Ден рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

Секс - Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Секс единствено по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера. В противоположен случай рискувате да влошите здравословното си положение и да не получите никакво задоволство.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

20 безоблачен ден – Ден на успеха над страховете, по тази причина не би трябвало да се изпитва уязвимост и да не се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо, или го свършете до дъно. Не бива да се съмнявате. Избягвайте празните диалози. Нежелателно е да се вредите на растенията – не късайте растения, не чупете и не режете дървета. Не би трябвало да се унищожава живата природа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР