Меркурий от 23 март става ретрограден до 15 април, но

...
Меркурий от 23 март става ретрограден до 15 април, но
Коментари Харесай

Влиянието на планетите до края на март

Меркурий от 23 март става назадничав до 15 април, само че рекомендациите е добре да се съблюдават още пет дни по-късно. Ситуациите от този интервал ще изискват корекции, тъй че не залагайте на хрумвания, които са се появили по това време. През този интервал е допустима смяна в проектите по отношение на нова информация или смяна в позицията на тези, с които сте въвлечени в обстановката. Не започвайте нови планове. Проектите почнали по това време, неизбежно ще се развият по различен проект, не по този начин както сте предвиждали. В този интервал избягвайте да подписвате контракти, в това число брачни. Може да има доста закъснения и неточности в делата ви. Не се записвайте на курсове, не предавайте ръкописи, дипломи, разработки за инспекция. Не отивайте на нова работа, в случай че нямате такава, не подписвайте трудови контракти. Ако се наложи, подпишете единствено да един месец и когато той изтече, ще можете още веднъж да подпишете, когато планетата към този момент няма да е ретроградна. Откажете се от значими договаряния, не започвайте да работите с нови сътрудници, може да зародят недоразумения. Не правете огромни покупки, изключително техника. Няма да бъдете задоволени, а и може да има скрити недостатъци. Лошо време за пътешестване. Може да довършвате започнатите каузи. Подходящо е за среща със остарели другари и познати, изключително, които от дълго време не сте виждали.

На 23 март Венера образува площ към Плутон (действие от 21 до 26 март), което ще бъде причина за честите прояви на нарцисизъм и незадоволително схващане страстите на другите. По това време можете по-добре да разберете желанието на сърцето си във връзка с различен човек, предопределение, занимание или нещо друго, в случай че не се поддавате на разрушителни страсти. Тази композиция усилва интензивността на възприятията, половите потребности, само че може да докара до спорове в връзките, основаващи се на ревнивост. Можете да се сблъскате с прочувствена операция и изнудване. При нестабилни взаимоотношения може да се стигне и до разлъка. Не се изключва и насилственото делене. При този пренос се усилва количеството на извънбрачните връзки, където е заложен устрема единствено към полови връзки. Заради полово задоволство елементарно ще се изпада под непозната взаимозависимост и въздействие. Може да зародят спорове към споразумяване на наследствени въпроси. Следва да се заобикалят неетичните настоятелен практики и финансови спекулации. За финансови решения и вложенията не е добър интервал. Може да бъде подкопано вашето състояние на работата ви и положението на здравето. Пазете скъпите си движимости и собствеността си. Не бързайте да хвърляте обвинявания, даже да са изцяло основателни. Неблагодарността нарушава равновесието.

23 и 24 март са взривоопасни дни заради квадратурата на Слънцето с Марс (времето деяние от 20 март - 03 април). Аспектът усилва силата, разрешава да се справите с огромни физически натоварвания, само че тази сила е мъчно да се държи под надзор. Повишена импулсивност, нервност, безкомпромисност, податливост към недомислени действия, бурно изложение на митингите, което доста ще пречи на бизнеса и в връзките. По това време постоянно можете да се сблъскате с тези, които постановат своята воля с нападателно държание, да се окажете в конкурентна обстановка.Има огромна възможност от ескалация на спорове, пораждане на повреди, произшествия. Действията ще бъдат ръководени от гнева. Стремежът да се работи незабавно може да сътвори неприятности. Ако почувствате и най-малкия яд във себе си, не го подхранвайте, не го раздувайте до по-големи размери. Вместо това се заемете с тежко физическо натоварване или спорт. Това ще ви помогне да намалите напрежението и да избегнете конфликтните обстановки. В тези дни не вземайте заеми, не би трябвало да давате заеми. Избягвайте да манипулирате възприятията на обичаните хора. Пазете своето имущество и не се поддавайте на желанието да придобивате непознатото по непочтен метод. Въздържайте се от разногласия, кавги и изричане на обидни думи към другите, правене на забележки. Най-неблагоприятно е времето за мъжете, които ще имат много компликации. Бъдете деликатни зад кормилото.

Последният значим аспект в края на месеца е съвпадът на Венера с Уран на 29 март (времето на деяние е 25 март - 01 април). За хората от креативен специалности, дизайнери, художници, музиканти този аспект може да бъде доста плодотворен. Може да им донесе нови хрумвания за въплъщението на незавършени облици и сюжети, в този момент ще могат по-детайлно да осъзнаят и да изработят това, което преди не се е вписвало в крайния облик или идея. Ще почувстваме потребност да променим нормалната си рутина, да въведем новости в живота и връзките си, да се срещнем със остарели другари, които не сме виждали отдавна. Този интервал ускорява романтизма, наклонността към флирт, завършения, може да докара до нови необикновени запознанства, другарски връзки могат да се трансфорат в сантиментални.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР