Меркурий е управител на два знака – Близнаци и Дева.

...
Меркурий е управител на два знака – Близнаци и Дева.
Коментари Харесай

За намаляване на негативните и подсилване на положителните аспекти на Меркурий

Меркурий е шеф на два знака – Близнаци и Дева. Ако Меркурий е зле ситуиран в персоналния ви хороскоп или при неприятни аспекти на директните планети към тази планета, няма да въздейства удобно върху персоналния ви живот и ще ви носи проблеми. Меркурий значи силата на интелигентността, речта, езика, изразяването и бързото мислене. Това са позитивните качества, а негативните са – неустойчивост, ненадежност, раздразнителност, заплеснатост, яд. 

Vidhara Mool, известна още като Argyreia Speciosa, се свързва с планетата Меркурий.  Помага за понижаване на негативните въздействия на планетата, като в същото време усилва позитивните резултати.  Може да се снабдите с късче корен (Jadi) от растението Argyreia Speciosa и да си го изсушите, а може да съумеете да намерите в някой аюрведа магазин и да си купите подготвени, само че такива се срещат рядко. Поклонете се на богинята Дурга и увийте Джади в зелена забрадка и я завържете на дясната ръка. 



фотография: wikipedia 

Vidhara Mool също по този начин оказва помощ за лекуване на болести, породени от неприятното влияние на Меркурий, като язви, нервни болести, киселинност и кръвно налягане, това са единствено няколко от всички.

Корените на Argyreia Speciosa работят като кардиотоник и затова са потребни при сърдечни болести и уязвимост. Помага при намаляване, по тази причина се употребява при затлъстяване. Предписва се също при захарен диабет, инфектирани рани, кашлица, бронхит, фарингит, белодробна туберкулоза, сифилис.

Планетарна връзка:

Джади от Argyreia Speciosa  е обвързвана с планетата Меркурий

Предназначение:

За понижаване на неприятните резултати на Меркурий, лекуване на болести като язви, киселинност, кръвно налягане и други

Начин на приложимост:

Увийте в зелена забрадка и завържете на дясната китка/рамо

Какво е Jadi?

Джади е част от изсушен корен на обещано растение, може да се употребява като сурогат на скъпоценните камъни съгласно ведическата астрология. Може да се носи за усмиряване на нездравословните резултати на планетите и превъзмогване на физически болести и разстройства. Носенето на тези корени успокоява планетите по доста способи, което води до постепенна смяна и мир. Корените Джади се оказват от време на време по-ефективни от други ритуали. Те са подарък от природата за нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР