Мерките за сигурност са драконовски. Искам да благодаря на всички

...
Мерките за сигурност са драконовски. Искам да благодаря на всички
Коментари Харесай

Цветан Цветанов С Последна Информация За Убийствата На Иво Стаменов И Петър Христов!

" Мерките за сигурност са драконовски. Искам да благодаря на всички чиновници от бранш " Сигурност ". Искам от името на правилтеството да се простим за неудобството на българските жители ", сподели той. Вчера умря данъчният чиновник Иво Стаменов, откакто три седмици бе в болница, тъй като по него бе стреляно в центъра на София. " Няма основни вести по това следствие. Осъществяват се оперативни дейности. Направихме чуване на Министерство на вътрешните работи преди 2 дни.

Това, което може да бъде казано е, че са взети всички ограничения, с цел да са арестувани причинителите. В момента, когато тече следствие, което още няма съответна тенденция, няма смисъл да се внася неизясненост, не е редно ", разяснява случая Цветанов.

" Главният прокурор сподели, че има доста случаи, когато са подхванати превантивни ограничения, когато е имало закани против такива чиновници. Разкриването на такова тежко закононарушение не става за ден. Имало е сериозна подготовка, най-малко месеци, с цел да се стигне до такова тежко действие. Трябва да дадем опция на проверяващите да си свършат работата ", добави той. Той още веднъж разяснява и убийството на предприемача Петър Христов.

" Не сме били персонални другари, само че се познаваме. В един подобен тежък престъпен случай, политиците не си икономисват да спекулират. Имаше изявления от страна на Българска социалистическа партия за убийството и близостта до властта. Той просто е желал да се развива България и района. На последното му прощаване имаше над 3000 души и това приказва, че той беше заслужен човек. Имаше представители на разнообразни институции, сфери и партии. По делото " Наглите " той е извършил гражданския си дълг.

Споделена е избрана сензитивна информация, която е съдействала за разкриването на тежки закононарушения в България ", сподели Цветанов. Цветанов бе запитан дали изказванието на Радан Кънев, че Христов реди листите във Велико Търново, може да се приема за правилно, депутатът отговори по този начин: " Смятате ли, че може да дефинира листата и да каже какъв да е народен представител.

Това е несериозна теза и даже не си заслужава да бъде коментирана. " " Не знам дали негови компании са печелили публични поръчки. Никога не съм се интересувал от това, което прави. Знам, че са сериозен участник на пазара още от 1996 година. Тогава не съм имал общо с политическия живот в страната. Има способени органи, които да наблюдават дали са спазени всички процедури. Карате ме да разясня нещо, с което не съм осведомен в детайли. Той е правил доста положителни неща, без да търси съответната гласност. Във времето той е бил един от същинските радетели за синята концепция. Съюз на демократичните сили и демокрацията постоянно са били приоритет за него ", съобщи гербаджията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР