Мерките за компенсиране на горивата е трудно да влязат в

...
Мерките за компенсиране на горивата е трудно да влязат в
Коментари Харесай

Никола Стоянов: Мерките за високите цени на горивата трудно ще влязат в сила от 1 март

Мерките за компенсиране на горивата е мъчно да влязат в действие преди 1 март, предвижда в Кърджали министърът на стопанската система Никола Стоянов.

Все още детайлите не са изяснени, а бензиностанциите на този стадий не могат да ревизират кой действително имат право на отстъпка, акцентира той.

Министър Стоянов уточни, че в бюджета има задоволително пари за тази отплата, като главната част е от вноските на " Лукойл " като предплатен налог и налог свръхпечалба.

В момента се работи по разнообразни разновидности, в това число и по решението на Народното събрание за ваучери, сподели служебният министър на стопанската система.

" Дори и ваучери… с цел да се дадат най-вероятно би трябвало социална поръчка страната да направи за това кой да ги печата тези ваучери, кой да ги раздава. Именно поради това търсим опция по какъв начин да може по-бързо да стане, тъй като в този момент е моментът – по време на зимата, април, май към този момент ще е късно. А това решение на депутатите, което по този начин ни предпостави ваучери и по този начин нататък, ни пуска по веднъж, който няма по какъв начин да стане бързо. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР