Мерките за изпълнение на конституционните задължения на Българската армия при

...
Мерките за изпълнение на конституционните задължения на Българската армия при
Коментари Харесай

Обсъдиха мерките за опазване на армията ни от коронавируса

Мерките за осъществяване на конституционните отговорности на Българската войска при епидемиологичната конюнктура бяха разисквани през днешния ден в президентството.

Срещата се организира по самодейност на президента Румен Радев. В нея участваха вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов и шефът на Дирекция " Операции и подготовка " в Министерството на защитата бригаден военачалник Станимир Христов.

Държавният глава съобщи, че е от първостепенна значимост да се запазят здравето и животът на персоналния състав, с цел да могат В ъоръжените сили да продължат да извършват своите функционалности при всевъзможни условия.

Сред тематиките на срещата бяха обезпечаването на непрекъснатост на носенето на бойни наряди, както и своевременното здравно наблюдаване и лекуване на персоналния състав.

Министърът на защитата и началникът на защитата осведомиха за меркиже за ограничение на разпространяването на ковид в армията ни и недопускане на загуба на отбранителни качества.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР