Мерките срещу COVID-19 в област Пловдив се затягат от днес.

...
Мерките срещу COVID-19 в област Пловдив се затягат от днес.
Коментари Харесай

Пловдив затяга мерките срещу COVID-19 от днес, вижте какви с...

Мерките против COVID-19 в област Пловдив се стягат от през днешния ден. Решението беше взето от Областния спешен щаб поради достигането на трети стадий от Националния проект за справяне с пандемията.

От през днешния ден заведенията и казината ще работят при запълване на 50% от потенциала си и ще могат да обслужват клиенти най-късно до 22.00 ч. С понижен на половина потенциал ще бъдат и всички останали обекти и действия на закрито.

Властите в региона не разрешават още допускането на малолетни без компаньон в огромните търговски обекти. За да се следи за спазването на ограниченията полицейското наличие там ще бъде засилено. Освен това ще се организира и работна среща с охранителните компании с рекомендация за безкомпромисно следене на въведените ограничавания.

Щабът предлага още по маршрутите на най-натоварените линии на градския превоз да бъдат пуснати повече рейсове, с цел да може да се съблюдава нужната отдалеченост сред пасажерите. Все още учениците няма да минават на онлайн образование, тъй като излизат във почивка.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР