Мерките на „промяната“ още не са разписани никъде, заяви пред

...
Мерките на „промяната“ още не са разписани никъде, заяви пред
Коментари Харесай

Александър Иванов: Мерките на „промяната“ още не са разписани никъде

Мерките на „ смяната “ още не са написани на никое място, съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Александър Иванов. По думите му не се вършат същински оферти, а единствено разбори и приказки за проинфлационни ограничения, които не понижават шока за българските жители.

" Скептичен съм, че ограниченията ще проработят, както ръководещите си показват, в противен случай – наливане на бензин в огъня. Няма да оказват помощ за растящите цени, както и за превъзмогване на инфлацията ", счита депутатът. Според него шест месеца бяха изгубени и не се направи нищо.

" Добрите приказки на държавното управление за еврозоната рухват на фона на действителността. Управляващите не могат да формулират фискални политики, да изпълнят критериите за инфлацията и прогнозируемите цени. А това са съществени параметри при влизането в еврозоната. Има и голям недостиг, който се цялостни със заеми ", предизвести Александър Иванов. Той подсети, че актуализацията на бюджета е оповестена още преди 3 месеца.

" В динамична обстановка сме – растящи цени на ток, парно и горива. Актуализацията е наложителна, защото Европейска банка за възстановяване и развитие понижи с два пъти прогнозата за напредък на България ", означи депутатът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР