Мерките, които трябва да бъдат взети, са свързани с овладяване

...
Мерките, които трябва да бъдат взети, са свързани с овладяване
Коментари Харесай

Сачева: Ако имаше по-рано компенсации за газа, нямаше да се стигне до тези нива на инфлация

Мерките, които би трябвало да бъдат взети, са свързани с преодоляване на инфлация, съобщи Деница Сачева от ГЕРБ в избирателен спор по bTV.

Тя акцентира, че средноевропейската инфлация е към 10%, а тази в България е към 19 – 20% като посочи, че в Украйна в изискванията на война инфлацията е 23%.

„ Инфлацията не е привнесена, както твърдеше бившето държавно управление, а е основана у нас. Със сигурност, в случай че бяха по-рано направени обезщетенията за електрическа енергия, нещата нямаше да са стигнали дотук. И несъмнено, това, което се случи с газа, вкарването на медиатори, повдигането с 30% на цената на газа - е нещо, което си е напълно народен принос и това е реалност. Това е реалност и за инфлацията, несъмнено е. Това, което би трябвало да се направи сигурно е да се проверява какво в действителност се случи по време на ръководството на четворната коалиция и на сътрудниците от „ Продължаваме промяната “, тъй като те непрестанно плашат със съд и с следствия. В последна сметка да забележим дали фактически беше нулева толерантността към корупцията, тъй като има доста повече данни, които излизат непрестанно “, сподели Сачева.

„ Ние неведнъж апелирахме, че се вършат необезпечени нараствания, които нямат своята рамка в тригодишната бюджетна прогноза “, сподели тя и упрекна Политическа партия в непрестанно отбягване да разясняват недостига от 11 милиарда  Деница Сачева бе безапелационна, че ще бъдат натоварени всички работещи хора, които би трябвало да изплащат пенсиите в идващите години и в последна сметка или би трябвало да се усилват налозите, или да се теглят заеми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР