Мерките, които са разписани от днес за утре, са да

...
Мерките, които са разписани от днес за утре, са да
Коментари Харесай

Кисяков: Ще борим смъртността на пътя

Мерките, които са написани от през днешния ден за на следващия ден, са да запазим живота на хората. Това сподели Алекси Кисяков, консултант на служебния министър на вътрешните работи, в ефира на Нова телевизия.

По думите му по главните трасета ще се реализира непрекъснат надзор, като в акцията ще се включат всички униформени чиновници и коли. " Целта е, в случай че минете от единия до другия завършек на България, безусловно да срещнете пътен надзор ", изясни Кисяков.

Информацията за неправоспособни водачи и използвали алкохол, ще се предава на службите. " Когато се обаждате на тел. 112 за нарушавания, информацията се предава на патрулите. Те ще спрат водача, може да не го глобят за превишена скорост, до може да му създадат цялостна инспекция. Регистрационният му номер ще влезе в системата и водачът може бъде проверяван и при други обстановки ", сподели специалистът.

Кисяков заяви още, че работна група приготвя ограничения за сигурност, които ще бъдат показани на Министерския съвет през септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР