Мерките имат значение, но , те само удължават епидемията. Важно

...
Мерките имат значение, но , те само удължават епидемията. Важно
Коментари Харесай

Мерките не борят инфекцията, но дават време на болниците

Мерките имат значение, само че, те единствено удължават епидемията. Важно е обаче, че ограниченията понижават или лимитират натиска върху лечебните заведения. Това е мнението на някогашния шеф на болница " Пирогов " Спас Спасков.

В студиото на БТВ той изясни, че сега, с тази вълна на ковид, е ясна наклонността за по-често боледуване и мощна вирулентност.

При лекуването е значимо навременното търсене на лекарска и болнична помощ.
 Личните лекари скептични, че ограниченията ще свършат работа
Личните лекари скептични, че ограниченията ще свършат работа

Джипитата отхвърлят да са абдикирали от имунизацията

Над 90% от болничните кревати за Коронавирус са заети . Това съобщи от своя страна пред Нова телевизия лекар Иван Колчаков от " Софиямед ". Всяко свободно се заема, посочи той. За да се освободи легло, някой би трябвало да почине или да бъде изписан, акцентира дикторът.

Колчаков се надява да се пречупи наклонността със затварянето от 10 дни. Следим обстановката всеки ден, акцентира той. Има директна връзка сред здравния статус на нацията и смъртността от ковид, по мнението му. COVID-19 не е за подценяване, посочи Колчаков. Сега плащаме цената на коледните и новогодишните купони , уверен е лекарят.

в България на процедура не е имало , както изясни той. Няма намерено противовирусно лекарство за ковид, акцентира Иван Колчаков. Ваксинацията е едно от сигурните решения за предварителна защита на вируса.
 Ангел Кунчев: COVID-19 сподели, че няма предел
Ангел Кунчев: COVID-19 сподели, че няма предел

Хората би трябвало да са уверени, че би трябвало да съблюдават мерките
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР