Мерки за възстановяване на бойните способности се провеждат в руските

...
Мерки за възстановяване на бойните способности се провеждат в руските
Коментари Харесай

Руските военни официално обявиха пауза

Мерки за " възобновяване на бойните качества " се организират в съветските елементи, които до този миг са изпълнявали бойни задания.

Това е формалното изказване на представител на Министерство на защитата на Руската федерация, представено от ТАСС през днешния ден.

" На военнослужещите е дадена опция да си починат и да получат писма и колета от вкъщи ", цитира ТАСС думите на своя събеседник от Министерството на защитата.

Преди три дни министърът на защитата Сергей Шойгу рапортува на президента Владимир Путин за област в Украйна. Тогава Путин и подреди да се даде време на военните да си починат и да покачат бойните си качества.

В утринната сводка на съветското министерство на защитата се приказва този път най-вече за украинската войска. Игор Конашенков за повторно обръща внимание на бойния дух на украински елементи, съобщавайки, че те всеобщо дезертират. По думите му става въпрос за бойците от 80-а украинска въздушно-десантна бригада, както и от народен батальон " Кракен "

Конашенков рапортува и за загубите в резултат на ударите на съветската авиация в посока Соледар, които възлизали на 2500 души.

Също по този начин съгласно съветското МО, " острият дефицит на персонален състав от първи ешелон принуждава Киев да изпрати на фронтовата линия националните батальони, които извършват дилемите на бариерни войски ".

Високо прецизни оръжия са били употребявани, с цел да се унищожат места за настаняване на задгранични наемници в Николаевска област и подготвителен център на ВСУ край Очаков. Украинската войска не е удостоверила за такива удари до този миг.
 ISW: От 3 юли Кремъл е спрял настъплението в Украйна
ISW: От 3 юли Кремъл е спрял настъплението в Украйна

Русия се приготвя за продължителна война
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР