Мерки трябваше да има и те са правилни, но трябваше

...
Мерки трябваше да има и те са правилни, но трябваше
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нито глас за Пеевски

Мерки трябваше да има и те са верни, само че трябваше да са предсказуеми. Още по времето на Бойко Борисов поискахме средства за осведомителна акция за имунизация. Сега трябваше да има по-добра връзка за " зелените документи ". Това съобщи пред БТВ съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Водя листата ни във Велико Търново, тъй като разбирам признака, върху който протяга ръка Движение за права и свободи. Те споделиха, че не ги интересува какво мисли обществото за Делян Пеевски, само че ще го сложат да води листата в огнището на българската държавност. Нека всички политически сили да се обединим към апела " Нито глас за Пеевски ", безапелационен бе той.

Аз шеф нямам, моят единствен шеф са гласоподавателите, отговори той на изявление на Пеевски, че желае спор не с Иванов, а с " неговия шеф Иво Прокопиев ".

" Нашият спор е с корупционерите, които държат гласоподавателите. Борбата ще продължи ", разкри съпредседателят на " Демократична България ".

По проблема с двойното поданство на Кирил Петков, Христо Иванов разяснява, че няма терзания, само че има за назначението на служебния енергиен министър Андрей Живков, който по думите му продължава да обслужва едни ползи.

Смятам, че Лозан Панов ще бъде на балотаж с Румен Радев, тъй като той пази кардинални промени, приключи Иванов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР