Мерки,които се налагат, за да се избегне струпване на хора

...
Мерки,които се налагат, за да се избегне струпване на хора
Коментари Харесай

Държавата с нови мерки за коронавируса - за документи и магазини

Мерки,които се постановат, с цел да се избегне скупчване на хора и да се разясни действието на вчерашната заповед на минисъра на опазването на здравето Кирил Ананиев оповести на ексклузивен брифинг министър ръководителят Бойко Борисов.
С шест месеца се удължава периода за издаване на персонални документи.
До края на май за документите за газови уредби. Протоколите за скъпите медикаменти се удължават до 12 месеца, тъй че хората, които имат потребност от тях да ги получават. Решенията на ТЕЛК са годни до края на май.
Кметовете да основат ред в затварянето на пазарите, тъй че хората въпреки всичко за има от кое място да пазарят, прикани Борисов.
Тел. 112 да поеме позвънявания с уточнения за обсега на заповедта на министър Кирил Ананиев, персонално той и още четирима от министерството ще поемат прът центъра, даде обещание Борисов.
Има инструкции откри ли се магазин със скупчване на хора да бъде затварян незабавно от РСИ и Министерство на вътрешните работи.
Ресторантите да работят единствено за доставки за домовете.
За наслада излекуваните към този момент са повече, светът взима незабавни ограничения, да си дадем тези две седмици до 29 март, до момента в който е в действие заповедта, приключи той.
Припомняме, че през вчерашния ден със заповед на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев се преустановиха визитите в увеселителни и игрални зали, нощни заведения, питейни заведения, заведения за хранене, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе сладкарници и огромни търговски центрове вид МОЛ, като се изключи банковите и застрахователните офиси, питателните магазини и аптеките в тях. На заведения за хранене и заведенията за бързо обслужване се позволяват доставки на адрес при строго съблюдаване на санитарно-хигиенните условия. Това излиза наяве от обновената заповед с която се вкарват противоепидемични ограничения на територията на Р България до 29.03.2020 година Мерките са съобразени с рекомендациите на Националния действен щаб. Всички останали търговски действия, неупоменати нагоре, не престават да действат по досегашния ред при строго съблюдаване на санитарно-хигиенните условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР