Мерил Стрийп ще трябва да започне да учи няколко сватбени

Мерил Стрийп ще трябва да започне да учи няколко сватбени ...

Мерил Стрийп се готви за сватба


Мерил Стрийп ще трябва да започне да учи няколко сватбени песни, за да е подготвена за голямото събитие, което ѝ предстои.
Преди дни стана ясно, че дъщеря ѝ – Грейс Гъмъре сгодена за дългогодишния си приятел Марк Ронсън. Музикалният продуцент сам обяви щастливата новина по време на подкаста си The FADER Uncovered. Ронсън заяви, че годежът се е случил миналата седмица и разкри още няколко детайла от връзката си с Гъмър. Оказва се, че първата им целувка се е случила на фона на албума InnerSpeaker на Кевин Паркър.

Грейс и Марк стартираха слуховете за годеж през май месец, когато актрисата беше забелязана с диамантен пръстен на лявата си ръка. Тогава двамата бяха засечени на разходка в Лондон, но слуховете така и не бяха потвърдени. Това ще е втори брак и за двете звезди. През юли 2019 година Грейс се омъжва за Тай Стратърн, с когото се развежда месец по-късно. Марк пък има 6-годишен брак зад гърба си с френската актриса Жозефин де ла Баум.

Грейс Гъмър е едно от четирите деца на Мерил Стрийп и съпругът ѝ Дон Гъмър. Двамата са родители и на Мами Гъмър, Луиза Гъмър и Хенри Улф. Въпреки че звездите се опитаха да предпазят наследниците си от светлината на прожекторите, те решиха да поемат по стъпките на мама и татко и да се занимават с изкуство.
Грейс Гъмър
Снимка: Getty Images
„Странно е, защото направихме голям опит да ги защитим от този живот. Никога не позволявах да ги снимат като малки и не исках да бъдат приемани просто като мои деца. А като резултат, те искат да бъдат в шоубизнеса“, казва Мерил през 2015 година. Засега не е ясно кога точно ще бъде сватбата и дали на нея ще присъства целият елит на Холивуд.

Източник: tialoto.bg