МЕРЕДИТ, Ню Хейчбек (АП) — Облаците не бяха сами, за

...
МЕРЕДИТ, Ню Хейчбек (АП) — Облаците не бяха сами, за
Коментари Харесай

Милиардер дава пари на абсолвентите на UMass, за да настрои по 1000 долара всеки, но казва, че трябва да дадат половината

МЕРЕДИТ, Ню Хейчбек (АП) — Облаците не бяха сами, с цел да валят на церемонията по откриването на университета в Масачузетс Дартмут предходната седмица. На сцената филантропът милиардер Роб Хейл изненада зрелостниците от повече от 1000, като уточни близкия камион, държащ пликове, цялостни с пари.

Сгушени под пончо и чадъри на подгизналата гала, зрелостниците викаха и приветстваха с необятно отворени уста, когато Хейл разгласи, че ги обсипва с пари. След това охранителите измъкнаха цялостните с пари пликове на сцената.

Хейл сподели на студентите, че всеки ще получи по 1000 $. Но имаше изискване: те трябваше да задържат 500 $ и да дадат останалите.

Хейл сподели, че най-голямата наслада, която той и брачната половинка му Карън са изпитвали в живота си, е пристигнала от акта на предоставяне.

„ Искаме да ви дадем два подаръка. Първият е нашият подарък за вас “, сподели Хейл на учениците. „ Вторият е дарът да даваш. Тези сложни времена ускориха потребността от шерване, грижа и предоставяне. Нашата общественост се ну...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР