Mercedes продължава да тества повдигнатата версия на G-Klasse 4x4², а

...
Mercedes продължава да тества повдигнатата версия на G-Klasse 4x4², а
Коментари Харесай

Mercedes подготвя още по-сериозна G-Klasse за авантюристи

Mercedes продължава да тества повдигнатата версия на G-Klasse 4x4², а един от прототипите бе сниман от фотографи на AutoExpress по време на проби в снега. Кадрите демонстрират всъдехода от всичките му страни, а маскировъчният камуфлаж, който е редуциран до най-малко закрива единствено арките на калниците и част от багажника върху тавана. Очаква се втората сходна версия на всъдехода да дебютира по-късно тази година или при започване на идната.

Основните промени по външността на „ джипа “ са в по-раздутите арки на калниците, багажникът върху тавана, задната ризница, както и джантите. Разбира се, окачването също ще е напълно модифицирано спрямо естествената G-Klasse, а дружно с него, промени ще има и при 4х4 системата за задвижване. Очаква се системата да не се разграничава доста от тази при предходното потомство на модела, което дебютира през 2015 година.
`Mercedes

Единствената по-сериозна мистерия, която все още остава неразкрита касае мотора. Според разнообразни сведения, там ще работи бензиновият осмак от AMG G63, който генерира 585 конски сили. Не е изключено „ 4х4 на квадрат “ да се възползва от този мотор, само че със занижена мощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР