Mercedes-Maybach е електрически. Компанията обяви SUV модела EQS 680 за

...
Mercedes-Maybach е електрически. Компанията обяви SUV модела EQS 680 за
Коментари Харесай

SUV Mercedes-Maybach EQS с дива кабина и електрически двигатели AMG

Mercedes-Maybach е електрически. Компанията разгласи SUV модела EQS 680 за 2024 година, който е първият електромобил и вторият кросоувър на марката. Той е гаргантюански, луксозен и се задвижва от мотори AMG.

Mercedes-Maybach EQS SUV, както подсказва името, е версия на флагманския SUV на Mercedes-EQS. Този нов вграден в Алабама голиат има същата заоблена форма като своя EQS брат, само че за сметка на това е оборудван с 21-инчови моноблок джанти. В Съединени американски щати ще получим опционални 22-инчови колела.
 width=
 Американците обичат великански колела. Предната част на автомобила се отличава с дизайн на решетка с ламели, сходен на този при колите с вътрешно горене на Maybach, като се изключи това, че няма същинска решетка. Фалшивата радиаторна решетка е от шарена черна пластмаса, като в дизайна са интегрирани комплектът радари и други датчици. Добрата вест е, че орнаментът на предния похлупак е оживял при прехода към електрическата епоха, като се намира на видно място върху носа на Maybach.
 width=
Има и доста лога на Maybach. В допълнение към този на D-колоната, има надпис Maybach на хромираната лента над радиаторната решетка и лого Maybach, което запълва мястото, където се чака да има фарове за мъгла. Това е прекомерно, само че това е задачата. С двуцветно боядисване, моноблокове и солидна доза хром SUV Mercedes-Maybach EQS изоставя лукса от остарелия свят в интерес на елегантността на електрическата ера. Дали това е безапелационен дизайнерски избор, е въпрос на персонален усет, само че онлайн изглеждаше малко необичайно.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР