Mercedes G-Klasse е един от най-дълго произвежданите модели на германската

...
Mercedes G-Klasse е един от най-дълго произвежданите модели на германската
Коментари Харесай

Електрическа G-Klasse може да дебютира на изложението в Мюнхен

Mercedes G-Klasse е един от най-дълго създаваните модели на немската марка, който въпреки да получи много основни промени през 2018 година, въпреки всичко резервира класическите си квадратни форми и офроуд благоприятни условия. Още през 2019 година от Mercedes споделиха за проектите си всъдеходът да премине на ток, като концептуален модел може да бъде показан още тази есен.
 Електрическа G-Klasse може да дебютира на ревюто в Мюнхен

Според информация на mbpassionblog, първообраз на електрическата G-Klasse ще дебютира през месец септември на автомобилното ревю в Мюнхен, а серийната версия ще бъде показана през 2022 година или 2023 година. Все още не са ясни точните характерностите на модела, само че се чака той да разчита на два електромотора, които да обезпечават задвижване на четирите колела.

 Електрическа G-Klasse може да дебютира на ревюто в Мюнхен

Освен задвижването на четирите колела, EQG най-вероятно ще резервира и съвсем същите форми, като стандартния всъдеход с който сме привикнали през годините. Най-вероятно електрическият модел ще разчита на 108-кВч батерия, която ще е задоволителна за към 500 километра с едно зареждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР