Mercedes-Benz предостави първи поглед към предстоящата Е-класа през 2024 г.,

...
Mercedes-Benz предостави първи поглед към предстоящата Е-класа през 2024 г.,
Коментари Харесай

Вижте Mercedes-Benz E-Class Sedan от 2024 г.

Mercedes-Benz даде първи взор към идната Е-класа през 2024 година, като разкри софтуерния интериор на първокласния седан. Сега Mercedes публично разгласи, че идващото потомство E-класа ще дебютира на 25 април и подразни модела със сенчесто изображение на профила му.

Докато електрическите седани на Mercedes-Benz получават плавна, сходна на медуза форма, E-класата от 2024 година наподобява ще резервира по-традиционни пропорции на седан, с по-дълъг похлупак и по-изправена предница. Страничният аспект разкрива също по този начин ясна присъща линия по цялата дължина, която минава от предните до задните светлини. Налице е и наклонена линия на покрива.
 width=
Интериорът на новата E-класа ще бъде оборудван с опционалния Hyperscreen на Mercedes, който прибавя втори екран, ситуиран против предния пасажер, за стрийминг и игри в придвижване. Съдържанието ще бъде закрито, в случай че камерите за следене на погледа виждат, че лидерът гледа към развлекателната система на пасажера. Когато е паркиран, автомобилът ще ви разрешава да сърфирате в интернет и даже да се присъединявате към срещи в Zoom с помощта на вградената камера на арматурното табло.

Очакваме Mercedes-Benz E-класа 2024 да предлага хибридно задвижване, само че компанията към момента не е загатнала за никакви детайлности за осъществяването.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР