Mercedes-Benz отдава почит на сезон 2022 на Формула 1 със

...
Mercedes-Benz отдава почит на сезон 2022 на Формула 1 със
Коментари Харесай

Mercedes AMG SL 63 4Matic+ с „дрешката“ от Формула 1

Mercedes-Benz отдава респект на сезон 2022 на Формула 1 със специфичен модел на Mercedes AMG SL 63 4Matic+ от „ Motorsport Collectors Edition ". Той отразява външния тип на спортния автомобил Mercedes-AMG F1 W12 E Performance. Цветовият градиент от високотехнологичен сребрист металик до обсидианово черен металик е въодушевен от висшия клас на моторния спорт.

Същото важи и за шарката на звездите по страните на автомобила и контрастите в цвета на Petronas - те могат да се видят на предната престилка, страничните прагове и задния дифузьор. Има и 21-инчови AMG ковани джанти в дизайн с 10 двойни спици с матово черно покритие и фланци на джантите в цвят Petronas. Електрическият мек покрив е черен.

Аеродинамичният пакет на AMG освен изостря външния тип - по-големите накрайници на предната и задната ризница, по-големият заден дифузьор и интензивният профил в долната част усъвършенстват аеродинамичните свойства. Това се отнася еднообразно за притискащата мощ и съпротивлението на въздуха и води до преимущества за характерностите на шофиране при високи скорости и усъвършенствана успеваемост.

Стандартните седалки AMG Performance се оферират с два типа тапицерия - кожа напа/микрофибър, черна с червени шевове или кожа напа/микрофибър, черна с жълти шевове. И двата разновидността се оферират с герба AMG, щампован в облегалките за глава. Типичните за марката карбонови декоративни детайли хармонират с отопляемия AMG Performance волан с карбонов волан, а осветените прагове на вратите посрещат пасажерите с логото на AMG.

Висококачествената 3D звукова система от Burmester, амбиентното осветяване, вътрешният помощник MBUX, пакетът за подкрепяне на лидера и head-up екранът са общоприети за борда на богато оборудвания специфичен модел. AMG " Track Pace " обезпечава поддръжка с голям брой данни при шофиране на спортна писта.

Специалният модел е в стеснен до 100 броя тираж, само че производителят към момента не е оповестил цената. Експертите в сектора чакат сума от над 220 000 евро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР