Mercedes-AMG разширява гамата си от специални модели Edition 55, за

...
Mercedes-AMG разширява гамата си от специални модели Edition 55, за
Коментари Харесай

Нови компактни специални модели от Mercedes-AMG

Mercedes-AMG уголемява гамата си от специфични модели " Edition 55 ", с цел да означи годишнината от " 55 години AMG ". Сега се включват компактните разновидности на седана A 45 4Matic и A 45 S 4Matic, както и CLA 45 4Matic и CLA 45 S 4Matic купе. Боядисването в галактически черен металик или дигитален бял металик акцентира изключителния външен тип, както и фолиото с обичайния AMG герб и подразбиращ се AMG ромб.

Гамата съоръжение " Edition 55 " включва аеродинамичния пакет AMG. Той съдържа предна престилка с повишен челен сплитер, заден спойлер AMG, ръбове за делене на страничния поток на оптичните въздушни отвори на задната престилка и дифузора. Всички тези съставни елементи са боядисани в черно с висок емайл. Те са създадени в аеродинамичния тунел и усъвършенстват характерностите на шофиране при високи скорости.

Интериорът се характеризира с висок контрастност на черното и аленото. Седалките AMG Performance са тапицирани с двуцветна кожа в класическо червено/черно. Воланът AMG Performance от микрофибър DINAMICA с емблема " Edition 55 " и черна маркировка на 12 часа означават 55-ия рожден ден на марката.

Облицовките на праговете AMG с надпис AMG, осветлен в червени и черни подложки AMG, направени от първокачествен велур с червени контрастни шевове и надпис „ Edition 55 ", втъкан в алено, очевидно надграждат специфичните модели чак до пространството за краката. Обемът на доставка включва и особено направено покритие за кола на AMG в елегантно черно със сребристо AMG лого на равнището на горния завършек на предното стъкло. Със своята дишаща външна обвивка, направена от устойчива на скъсване синтетична тъкан и антистатичната вътрешна тъкан, тя защищава автомобила от прахуляк и драскотини в гаража.

Специалните модели към този момент могат да бъдат поръчани с пакета съоръжение " Edition 55 " против доплащане от 12 614 евро (варианти S) или 14 280 евро.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР