Mercedes-AMG разпространи информация за нова специална и вдъхновена от технологиите

...
Mercedes-AMG разпространи информация за нова специална и вдъхновена от технологиите
Коментари Харесай

Mercedes-AMG с нова специална версия на екстремиста GT 63 S E PERFORMANCE

Mercedes-AMG популяризира информация за нова специфична и въодушевена от технологиите във Формула 1 версия на така и така рисковата трансформация GT 63 S E PERFORMANCE, показана от компанията през предходната година.

Новото пазарно предложение на Mercedes-AMG се назовава F1 Edition и се предлага като спомагателен пакет на цена от 23 800 евро за GT 63 S E PERFORMANCE, който самичък по себе си е с базова цена от (цена в Германия).

От Mercedes-AMG разясняват, че F1 Edition се откроява мигновено с помощта на специфичното си екстериорно осъществяване с спомагателни лога на AMG и контрастни цветови решения. Дизайнът и цвета на 21-цоловите джанти на автомобила пък следват тези на употребяваните при формалната кола за здравна помощ във Формула 1, а особено за F1 Edition модификацията на GT 63 S E PERFORMANCE от Mercedes-AMG са създали и оптимизирали във въздушен тунел спомагателен аеродинамичен пакет

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE е оборудван със зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система, която е формирана от 4-литров, V-образен, осемцилиндров мотор и електромотор, общата оптималната мощ на които доближава равнище от 843 конски сили, а оптималният им въртящ миг такова от 1400 Нм. В резултат на консолидираното на борда на автомобила на стилен батериен модул с потенциал от 6.1 kWh, колата е в положение да предложи пробег в чист електрически режим от 12 километра.

GT 63 S E PERFORMANCE е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 2.9 секунди, от 0 до 200 км/ч за по-малко от 10 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 316 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР