Mercedes AMG GT Black Series е кола разработена за писта

...
Mercedes AMG GT Black Series е кола разработена за писта
Коментари Харесай

AMG GT Black Series получи джанти за 20 хиляди долара

Mercedes AMG GT Black Series е кола създадена за писта и също както спортните коли получава джанти, подобаващи за извитите трасета. Теглото на джантите е от извънредно значимо значение при спортните коли и от Wheelsandmore знаят това доста добре.



Тунинг пакет с устременост точно към тях бе пуснат на пазара за „ скромната “ цена от 20 хиляди $. За тези пари получавате 20-цолови джанти с широчина от 9J начело и 12J откъм гърба. Както споменахме, тежестта е извънредно значимо и точно към това се стремят и от компанията. Въпреки огромните си размери, масата на предната джанта е 9 кг, а тази на задната доближава 12 кг.



Както и при спортните коли, по този начин и тук получавате централна заключваща гайка, а комплектът включва фланец за монтаж, централна гайка направена от алуминево-магнезиева сплав, както и капачка с логото на компанията. Гумите с които е " обут " Mercedes-а са Michelin S-Cup 2 и са с размер от 285/30 начело и 335/30 откъм гърба. Получавате опция за индивидуализиране на спирачните апарати с няколко разнообразни цвята. За в този момент от компанията плануват производството на едвам 25 комплекта джанти, а всеки от тях е с цена от 20 хиляди $.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР