Мераците на певеца Мирослав Костадинов да се бракува за дългогодишната

...
Мераците на певеца Мирослав Костадинов да се бракува за дългогодишната
Коментари Харесай

Гръм в рая? Миро го закъса здраво, певецът увисна на...

Мераците на артиста Мирослав Костадинов да се бракува за дългогодишната си другарка Ели надалеч не са плод само на обич, написа " Уикенд ".

След като преди две години музикантът подвигна женитба с ресторантьорката надалеч от любопитни очи в Гърция, той си е направил сметката, че към този момент може да живее умерено на неин тил. Такива най-малко са последните догадки за бита на някогашната дуетна половинка от „ Каризма”, откакто преди седмица стана ясно, че музикантът хубавичко е заседнал в борчове.,

Маги Халваджиян не се бави, не е за поверие кой ще вкара в идващия сезон на " Като две капки вода "!

Финансовият колабс на Миро е голяма изненада за почитателите му, защото в последните години той показва висок витален стандарт. Изпълнителят непрекъснато летеше до разнообразни дестинации в чужбина и посещаваше екзотични, въпреки и не топли места на планетата в търсене на ентусиазъм. В приключенията му, несъмнено, му правеше компания и неговата половинка Ели. Сега обаче наподобява, че наличието й е било освен, прелестно, само че и належащо – с цел да се погрижи за сметките, които двамата натрупали в хотели и по летища.

„ Тя е без значение момиче, което не желае някой да я устоя . Амбициозна е и съумява в работата си”, признавал е не един път артистът, само че до момента думите ми не загатваха, че брачната половинка му е главата на фамилията. Сега обаче се схваща, че функциите в фамилията му очевидно са разменени и той е по-зависимата от грижи от двете половинки, до момента в който Ели се оправя отлично с изкарването на издръжката му.

Както върви скоро Миро може дефинитивно да се хвърли на гърба на жена си и да чака тя да изкарва прехраната, до момента в който той се е посветил на връзката си с Бог и музикалните си търсения. Според осведомени с финансовото му състояние е доста тежко, а частен правосъден реализатор е запорирал фирмения му дял в „ Дейвид енд лайт” поради дълг от 8271 евро . С лихвите сумата набъбнала до 10 861 евро или близо 22 000 лева Тези разноски идват отпреди 7 години Миро взел кола на лизинг, само че в един миг пропуснал да заплаща вноските си по заема. Сумата се натрупала и до през днешния ден види на врата на артиста като гюле.

Помните ли Жаси от " Сделка или не "? Хвърли облеклата и се появи полугола, ще влезе във всичките ви мечти (СНИМКИ)

„ Хората считат, че ние – лицата от екрана, живеем като във Холивуд. За страдание не е по този начин и ние си имаме своите затруднения”, признавал е преди години в изявленията Мирослав.

Преди 5 години музикантът загуби много пари с безогледно бизнес начинание в ресторантьорския отрасъл. Запалил се около концепцията, когато следил половинката си. Около нея всичко се случвало с такава лекост и финес, че музикантът решил, че може да се оправи с костеливия отрасъл. Доста обаче надценил опциите си и вместо да изплува от финансовите си проблеми, се гмурнал в нови.

В началото той желал на направи влиятелен бар, който се обитаваше на столичната улица „ Витошка”. Клиентелата трябвало да е изискана, платежоспособна и инвестицията бързо да се върне. Наел артисти – свои протежета от музиканите формати, в които бил арбитър. Само половин година по-късно обаче Каризмата си дал ясна визия, че заведението му няма да прокопса и вместо да затъва още повече – пуснал кепенците. Така глътнал една студена вода и останал на приходите си от участия и предложения за риалити формати.

В последните години обаче работата на артиста много е намаляла. Освен, че не е вадил хитови части, Миро към този момент не съумява да се вреди и като музикален експерт в риалититата. Това блъснало по джоба му и го върнало към спомените, в които обилно и прещедро харчел хонорарите си без да мисли за бъдещето. Сега обаче се налагало да стяга колана и да живее с това, което жена му му отпусне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР