Менюто с темите за обсъждане поначало беше разнообразно. Предполагаемото отравяне

...
Менюто с темите за обсъждане поначало беше разнообразно. Предполагаемото отравяне
Коментари Харесай

Монд: Обогатено меню на срещата между Еманюел Макрон и Ангела Меркел

Менюто с тематиките за разискване поначало беше разнообразно. Предполагаемото отравяне на Алексей Навални и обстановката в Беларус го обогатиха още повече, написа в. "Монд " по отношение на вчерашната среща на френския президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на и немския канцлер Ангела Меркел в лятната резиденция на Макрон в Брегансон, Югоизточна Франция.

Срещайки се през вчерашния ден с Меркел във форт Брегансон, където преди година бе хазаин на съветския президент Владимир Путин, Макрон имаше една цел: да подсигурява съгласуването на дейностите сред Франция и Германия - както в Европейския съюз, по този начин и във външната политика. Конфронтацията с Турция в Източното Средиземноморие и европейския проект за възобновяване от рецесията с ковид, признат предишния месец, бяха измежду главните тематики.

По време на взаимната си конференция двамата водачи използваха сходни по звучене изрази, с цел да подчертаят нуждата от единение в Европа. Сходни бяха и изявленията им във връзка с демонстрациите в Беларус и трагичната орис на Алексей Навални, най-популярния съветски опозиционер.

Макрон и Меркел желаеха следствие на хипотетичното отравяне на Навални и показаха вярата си, че ще получат помощта на Кремъл за гарантиране на кротичък преход в Беларус, отбелязва "Монд ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР