Менюто изобилства от вредни храни, а децата не получават необходимите

...
Менюто изобилства от вредни храни, а децата не получават необходимите
Коментари Харесай

Здравословно, вкусно и любимо на децата. Що е то?

Менюто изобилства от нездравословни храни, а децата не получават нужните за растежа и развиването им витамини и минерали. Преработени захари, ГМО, фаст фууд, месо със следи от антибиотици – всички те нарушават салдото сред „ положителните “ и „ неприятните “ бактерии в стомаха. Този метод на хранене в композиция със заседналия живот и неналичието на съответен сън унищожава чревния микробиом на детето. Организмът става лесна цел за вируси и болести. Има последствия и в дълготраен проект: проблеми с храносмилането, затлъстяване, невисок имунитет, алергии, диабет, кожни болести, запек или диария. Наша задача е да предпазим децата си от всичко това, като възпитаме у тях потребни хранителни привички още от ранна възраст.

Защо салдото на чревната микрофлора е толкоз значим при децата?
Малко прочут факт е, че 80% от имунната система се намира в червата. При малчуганите тя към момента не е задоволително развита, по тази причина те са по-податливи на вируси и болести. Множество изследвания от последните години потвърждават, че децата, които одобряват пробиотици от ранна възраст, след това боледуват по-рядко. Ключът към засиления имунитет е тъкмо уравновесената стомашно-чревна микрофлора.

Идва лятото. Сезонът на морето и заниманията. Той обаче крие и доста опасности за нашите деца. Високите температури и морската вода основават удобна атмосфера за размножаване на болестотворните микроорганизми. Стомашно-чревните вируси постоянно провалят дълго чаканата отмора. Диария, повръщане… – не е прелестно, нали? Този проблем обаче има решение. Пробиотик!

Специалистите предлагат приемът на пробиотична добавка да стартира най-малко един месец преди плануваната отмора. По този метод стомашно-чревният тракт на детето ще бъде захранен с положителни бактерии и ще отблъсква патогените. Разбира се, от значително значение е изборът на подобаващ пробиотик. Един артикул с потвърдено деяние са Пробиотичните перли с млечен шоколад на Bactojoy.

Какво съставляват шоколадовите перли на Bactojoy и за какво са обичани на децата?
Повечето пробиотици са под формата на капсули. Но колкото и потребни да са те за здравето, не са привлекателни за децата. Приличат на медикаменти, не са вкусни и се постанова детето да ги пие принудително. Bactojoy обаче разчупиха този стандарт, като прибавиха към положителните бактерии шоколад. Така се родиха Пробиотичните шоколадови перли, които са подобаващи за деца на всякаква възраст.

Те съдържат три пробиотични варианта: Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Тhermophilus и Bifidobacterium infantis. Специално съобразени са с потребностите на подрастващия организъм, лесни са за консумация и се усвояват бързо. Пробиотиците на Bactojoy са изцяло безвредни за здравето, а шоко перлите са толкоз вкусни, че са обичани на всички. Не единствено децата, само че и възрастните ги обожават!
Bactojoy са помислили за всичко и са основали опция за тези от вас, които не би трябвало да одобряват захар. Диетичните пробиотични перли с естествен шоколад са подобаващи в случаи на диабет или затлъстяване. Независимо кой вид на перлите изберете, можете да ги консумирате независимо (по една чаена лъжичка дневно) или да ги добавите в кисело мляко, шейк, сладолед или различен десерт. Развихрете въображението си и научете децата си, че потребното може да бъде и доста прелестно!

Перличките, както и останалите артикули на Bactojoy, могат да бъдат закупени от аптеки Sopharmacy или от уеб страницата www.bulgarbiotic.bg.

Как въздействат пробиотичните перлички върху здравето на децата?

– Подпомагат храносмилането. Благодарение на тях организмът усвоява потребните субстанции и изхвърля нездравословните.
– Укрепват имунната система.
– Противодействат на запека и диарията. Намаляват коремните болки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР