Менторът Мария Илева избра една срещу друга да се изправят

...
Менторът Мария Илева избра една срещу друга да се изправят
Коментари Харесай

Отпадането на Лейди Би от „Гласът на България” ядоса зрителите: Беше по-добрата, но Мария очаквано избра Съни!

Менторът Мария Илева избра една против друга да се изправят Александра Борисова и Лейди Би. Любимката й Съни, за която се знае, че е протеже на майка й се показа ослепително с неаполитанска ария и сама свири на пиано. А Бойка Щерева заложи на арендби парче, само че както всички чакаха Илиева избра младата певица да продължи на полуфиналите в тима й.

А феновете незабавно реагираха в обществената мрежа и пишат: „ Бойка Щерева бе по-добрата и това  е реалност.Част от менторите като че ли се бяха наговорили, Миро се появи като огромен двуличник, първо сподели, че обичал Бойка, а след това я подлага на критика без да има смисъл, а Лечев му приглася, с цел да наподобява отпадането на Лейди Би по-естествено. Мен персонално осъществяването на Александра не ме впечатли.Песента й беше безлична и не видях да има кой знае какъв брой гений, не може да я отличиш, не може да я запомниш, а визията й не е като на младо момиче, а на някаква лелка. Да не загатвам, че за въпросната Съни се писа, че е човек на Мария Илиева, която я е представяла на концертите си още преди  „ Гласът на България ” като Съни и е ученичка на майка й. Така, че избора й е бил превдварително решен. А Александра показва държание същото като на Мария Илиева, освен по метода, по който се държи, само че и приказва с нейните изречения! ”, написа фенка на шоуто.

Но различен фен не е на същото мнение: „ Александра за мен е финалистка. Това момиче може да учи на музика дори треньорите, а Бойка има непоносимо его и не й е там мястото! ”

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР