Мено Кох със сигурност ще напусне ЦСКА след края на

...
Мено Кох със сигурност ще напусне ЦСКА след края на
Коментари Харесай

Защитник напуска ЦСКА през лятото, стана ясно защо

Мено Кох сигурно ще напусне ЦСКА след края на сезона. Тогава договорът на бранителя изтича, а той е отказал да го преподпише при последните договаряния с управлението на клуба. „ Мач Телеграф “ научи и повода, заради която нидерландецът бе държан толкоз дълго време на пейката.

От „ Армията “ разкриха, че Мено Кох имал уговорка в контракта, съгласно която той се удължава автоматизирано, в случай че бранителят изиграе избран брой мачове за отбора. Проблемът е, че бранителят взима най-голямата заплата в ЦСКА. Ръководството е водило договаряния с него за подновяването на договора му, само че при занижаване на месечното му заплащане.

Кох изрично обаче е отказал да си понижи заплатата. Именно поради това е бил забит на  пейката, с цел да не извърши изискването за изиграни мачове. Към днешна дата бранителят може да бъде употребен свободно от Саша Илич, тъй като има доста малко срещи до края на сезона и към този момент е невероятно да се извърши изискването, което автоматизирано ще възобнови договора му.

Мено Кох пропусна голяма част от предишния сезон поради тежка контузия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР