Менко Менков, адвокатът на Бойко Борисов, е категоричен, че възможността

...
Менко Менков, адвокатът на Бойко Борисов, е категоричен, че възможността
Коментари Харесай

Адвокатът на Борисов: Вероятността да стане обвиняем е нулева

Менко Менков, юристът на Бойко Борисов, е безапелационен, че опцията водачът на ГЕРБ да придобие качеството на обвинен по делото „ Барселонагейт “ е „ нулева “.

„ Борисов единствено очевидец и подобен ще си остане. Нито има къща в Барселона, нито каквото и да е касателство към този предмет на обвиняването. Зададените въпроси бяха единствено на база медийни изявления “, изясни юрист Менков след края на двата разпита, които съгласно него са били „ обикновени, другарски и радостни “.

„ Във всеки миг той може да даде показания като очевидец и ще даде, само че той не е очевидец на нищо. Правят инспекция, различаваща се от прессъобщението на Прокуратура на Република България. Изказаното на конференция от Гешев и показано от него напечатано на компютър, някакво обращение, че е на прохладно място и за Мечо Пух. Г-н Борисов няма касателство към сходни неща, не трябва и да има. Твърденията на някого или подозренията на някого, че Борисов би могъл да дава обещание посланически постове, са лишени от всякаква логичност, защото той не би могъл да дава обещание сходно нещо “, безапелационен е юристът.

Менков акцентира, че Борисов не познава нито Йордан Стоев, нито шестимата членове на Висш съдебен съвет, които желаеха оставката на основния прокурор.

„ Няма никаква визия какво са си говорили с Иван Гешев. Борисов не ги е предиздвикал, тъй като не познава и нито един от шестимата членове на Висш съдебен съвет, които желаят отстраняването на Иван Гешев. Не ги познава, няма им телефоните, не се е срещал с тях “, заключи Менков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР