Мениджърската агенция CRD Sport, представлявана от агента Ернан Банято ще

...
Мениджърската агенция CRD Sport, представлявана от агента Ернан Банято ще
Коментари Харесай

Решават бъдещето на Пирин в петък

Мениджърската организация CRD Sport, представлявана от сътрудника Ернан Банято ще организира решаваща среща за бъдещето на Пирин с кмета на Благоевград Илко Стоянов в петък. На нея ще стане ясно дали американската компания ще поеме издръжката на клуба, написа „ Дспорт “.
 Агентът на Кайседо става новият мощен човек в Пирин Агентът на Кайседо става новият мощен човек в Пирин
Банято е изразил подготвеност компанията да вложи сериозна сума, с цел да поеме издържането на футболния клуб.

Той към този момент организира среща с общинските съветници на Благоевград и с кмета на града. На нея са били още президентът на Пирин Станислав Манолев, техническият шеф Петър Занев, новоизбраният изпълнителен шеф Кирил Стойков-Зози и членът на борда на шефовете Станко Йовчев, които обаче още не са вписани в Търговския указател, както и шефът на ОФК „ Пирин “ Атанас Дафинов.
 Манолев: До дни Пирин ще има нов притежател Манолев: До дни Пирин ще има нов притежател
От американската мениджърска организация CRD Sport са подали в Общината документално желанията си към клуба. Целта била в затворен формат да се разясняват желанията на възможните вложители и упованията от тяхна страна, както и гаранциите както за тях, по този начин и за клуба.

В началото на седмицата Банято и трима представители на американската мениджърска организация CRD Sport имаха и среща с кмета на Благоевград Илко Стоянов.

Ернан Банято е сътрудник на някогашния нападател на ЦСКА – София Жорди Кайседо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР