Мениджърите на защитника на Левски Жереми Петрис са в София.

...
Мениджърите на защитника на Левски Жереми Петрис са в София.
Коментари Харесай

Агентите на Жереми Петрис в София за нови преговори с Левски

Мениджърите на бранителя на Левски Жереми Петрис са в София. Агентите на французина ще проведат финални диалози с управителните фактори на „ Герена “ по тематиката за новия контракт на играча. Настоящият договор на 25-годишния защитник изтича след края на сезона и в случай че не подпише ново съглашение, то той ще има правото през зимата да договаря с различен клуб, в който да премине като свободен сътрудник през лятото, написа " Тема спорт ".

За момента Петрис изрично отхвърля да удължи контракта си, което ще принуди шефовете на сините да го продадат през зимата за алегорична сума, в случай че не желаят да го изтърван без пари. Мениджърите на французина от Alliance soccer consulting участваха на дуела с ЦСКА 1948 (0:1) и ще останат още няколко дни в София. Любопитното е, че техни клиенти са играчите на ЦСКА Дюкенс Назон и Амос Юга, както и игралият в Берое Алиун Фал. Интересното е, че Лудогорец демонстрират интерес и към 25-годишния футболист, също както бе и с към този момент някогашния му съотборник в синята защита Ноа Сонко Сундберг, който мина на „ Хювефарма Арена “. В Разград му оферират заплата, 5 пъти по-голяма от това, което той сега получава на „ Герена “. Запитване към французина имаше и от ЦСКА 1948.

Левски удря на камък и с подписването на нов контракт с Андриан Краев. Един от капитаните на сините също има договор до края на сезона, а неотдавна смени сътрудниците си и желанието му е да продължи кариерата си в чужбина.

Жереми Петрис бе притеглен в Левски преди към година и незабавно си завоюва място в състава. Първоначално той имаше договор за 6 месеца, който скоростно бе продължен до лятото на 2024-а. С екипа на сините досега французинът изигра 48 дуела във всички шампионати, в които вкара един гол – разписа се при успеха с 2:0 над Ботев Враца на 11 март тази година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР