Мениджърът Юрген Клоп заяви, че лично ще съдейства за трансфер

...
Мениджърът Юрген Клоп заяви, че лично ще съдейства за трансфер
Коментари Харесай

Клоп лично ще закара в друг клуб всеки играч, който се оплаче от липсата на Шампионската лига

Мениджърът Юрген Клоп съобщи, че персонално ще спомага за трансфер на всеки от играчите, който желае да изоставен Ливърпул, откакто отборът от Висшата лига не съумя да си обезпечи присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. " Червените " ще завършат сезона на пето място, класирайки се за Лига Европа, само че ще пропуснат най-престижния европейски клубен шампионат за първи път, откогато Клоп е отпред на клуба от " Анфийлд ".  
 Салах: Съсипан съм! Разочаровахме и вас, и себе си Салах: Съсипан съм! Разочаровахме и вас, и себе си
" Ако някой състезател пристигна при мен и ми каже: " О, не се класирахме за Шампионската лига, би трябвало да си потегли ", аз самичък бих го закарал до другия клуб. Бих взел ключа и бих споделил: " Влез е колата, къде искаш да отидеш? Аз ще те закарам ". Това би било нещо, което в никакъв случай не бих могъл да схвана. Все едно аз да кажа: " Не се класирахме за Шампионската лига, а би трябвало да повеждам тим в Шампионската лига, по този начин си потеглям ". Аз съм виновен за тази неразбория, тъй че не мога да си потегли в този миг ", добави германецът. 
 Клоп: Не мисля, че неучастието в ШЛ ще обърка трансферните ни проекти Клоп: Не мисля, че неучастието в ШЛ ще обърка трансферните ни проекти
Ливърпул доближи три финала в Шампионската лига под управлението на Клоп, като завоюва трофея през 2019 година. " На равнището, на което нормално участваме, става въпрос за Шампионска лига поради парите, противниците и всичко останало. Но аз обичам европейските шампионати. Знам, че когато играеш, няма разлика. Хората може да си помислят " Това е единствено Лига Европа ", само че 100 % съм сигурен, че с първия съдийски сигнал, четвъртък вечер, който и да е противник, " Анфийлд " ще бъде цялостен. И това е всичко, от което се нуждая ", разяснява още Клоп.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР