Мениджърът Юрген Клоп се надява привържениците на отбора да проявят

...
Мениджърът Юрген Клоп се надява привържениците на отбора да проявят
Коментари Харесай

Клоп: Аз лично ще покажа уважение към Елизабет II

Мениджърът Юрген Клоп се надява последователите на тима " да проявят почитание " към паметта на кралица Елизабет Втора, в случай че УЕФА одобри молбата на управлението на " алените " за минута безмълвие преди мача от Шампионската лига против Аякс Амстердам.

Феновете на Ливърпул освиркаха " Бог да пази кралицата " в двата мача на националния стадион през тази година, спазвайки дългата традиция за опълчване на короната и държавното управление. УЕФА пък съвсем сигурно ще одобри молбата на клуба, защото страната към момента е в печал поради кончината на Елизабет Втора.

" Правилното нещо е да се резервира безмълвие ", безапелационен е Клоп на конференция преди мача.

Той даде за образец държанието на публиката през месец април, когато почитателите на Ливърпул и тези на Манчестър Юнайтед уважиха паметта на едно от новородените близначета на Кристиано Роналдо.

" Не мисля, че тези хора се нуждаят от съвет от мен по отношение на проявата на почитание. Примерите в предишното са доста и аз бях в действителност разчувстван от това, което се случи след трагичния случай за фамилията на Роналдо. Това чакам да стане и в този момент ".

Феновете на Ливърпул освиркваха националния химн и през 80-те години на предишния век, когато градът бе изпаднал в еволюционен крах под държавното управление на Консервативната партия. Отношението на последователите се изостри в допълнение, откакто страната не съумя да разплете нещастието на " Хилзбъро ".

Клоп бе запитан по какъв начин се е почувствал, когато е научил за гибелта на Елизабет Втора.

" Аз съм на 55 и друга кралица не съм виждал. Доколкото знам, а не я познавам персонално, тя е била блага, добродушна и обичана дама. Друго не ми и би трябвало, почтено казано. Аз персонално ще покажа почитание към нея на следващия ден вечер с минута безмълвие ", отговори германецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР