Мениджърът Юрген Клоп разпалено обвиняваше съдиите и домакините от Уест

...
Мениджърът Юрген Клоп разпалено обвиняваше съдиите и домакините от Уест
Коментари Харесай

Клоп засипа с обвинения съдиите и домакините

Мениджърът Юрген Клоп разпалено обвиняваше съдиите и домакините от Уест Бромич, откакто неговият Ливърпул изпусна задатък от 2:0, с цел да се стигне до крайното 2:2 в дуел от Висшата лига на Англия.

Наставникът счита, че реферът Стюарт Атуел не си е приключил работата в няколко значими обстановки. Той е уверен, че тимът му е трябвало да получи дузпа за нарушаване против Дани Ингс през второто полувреме. Освен това Клоп уточни ситуацията, при което Ахмед Хегази удари Ингс без топка, само че това не беше видяно от арбитрите. За похлупак германецът упрекна домакините, че преднамерено не са напоили тревата на почивката, с цел да може настилката да е прекомерно твърда.

“Теренът ставаше все по-сух и изсъхнал и това ни затрудняваше, тъй като в такава обстановка не можем да си подадем топката повече от три пъти - разлюти се Клоп. - За тима на Уест Бромич това не е проблем, тъй като те единствено ритаха топката нависоко. Ще могат да си вършат това на воля през идващия сезон в Чемпиъншип. В началото на втората част пък Ингс беше фаулиран в наказателното поле. Това можеше да бъде углавен удар. А за това с Хегази… не знам.

Ahmed Hegazi sneakily punches Danny Ings in the ribs while Liverpool striker is on the ground... and referee gives free-kick against Reds https://t.co/HGalk3w56J pic.twitter.com/CkdJXuXeFc
— MailOnline Sport (@MailSport) April 21, 2018
Понякога се нуждаеш по мъничко от всичко… не споделям “помощ”, а вярното решение. Но при нас и в двата случая това не се случи. Показаха ми по какъв начин Хегази удря нашия състезател. Не знам за какво го стори, само че го стори. В същото време хората се смееха за обстановката с немаркираната дузпа против Ингс, че бил паднал, само че истината е, че никой не може да резервира равновесие в подобен миг. Ние си знаем, че сме си отговорни също, само че в такива дуели са нужни точните решения. В подобен случай в края щяхме спечелим с 3:0 или 3:1”.

Германският треньор скастри рефера Атуел и за това, че е разрешил на играчите на Уест Бромич да блокират вратаря му Лорис Кариус при статичните положения. Освен това Клоп дефинира като неточност отсъждането на прекия-свободен удар, от който се стигна до изравнителния гол. Премиър лийг 35 кръг, събота 21 април  Уест Бромич 2:2краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР