Мениджърът Юрген Клоп не вярва, че Ливърпул може да стигне

...
Мениджърът Юрген Клоп не вярва, че Ливърпул може да стигне
Коментари Харесай

Клоп не вярва, че Ливърпул може да се добере до Топ 4

Мениджърът Юрген Клоп не има вяра, че Ливърпул може да стигне до зона Шампионска лига в британското състезание по футбол преди края на сезона. " Червените " са в серия от пет победи, само че не управляват ориста си.

Успехът против Фулъм в сряда и провалянето на Манчестър Юнайтед против Брайтън съкрати разликата сред двата тима на четири точки. " Червените дяволи " обаче са и с мач по-малко.

" Има други тимове в надалеч по-добра позиция от нас. Докато те печелят мачове, ние няма да имаме късмет и просто ще би трябвало да държим останалите зад нас. Интересното е, че не против всички можем да го създадем ", съобщи Клоп, визирайки точно Брайтън, който има два мача по-малко и пасив от четири точки.

Настоящата серия е най-хубавата за Ливърпул от повече от година насам, само че тимът последователно стартира още веднъж да се пропуква. Халфът Тиаго Алкантара ще претърпи интервенция в бедрото, а Джордан Хендерсън няма да играе в събота с Брентфорд.

Тиаго не бе играл цели два месеца и макар че се завърна на терена през април, той пропусна последните два мача на тима. Целта е той да се оперира и да бъде подготвен в точния момент за новия сезон.

" Тиаго ще претърпи интервенция и няма да играе до края на пролетния дял. Това е същият проблем, който го държа два месеца отвън терена. Правим интервенцията в този момент, с цел да бъде той подготвен до лятото ", сподели още Клоп, представен от ДПА./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР