Мениджърът Юрген Клоп не прие добре шега на служителя на

...
Мениджърът Юрген Клоп не прие добре шега на служителя на
Коментари Харесай

Клоп скочи на журналист: Забавно ли ти е? Невеж си!

Мениджърът Юрген Клоп не одобри добре смешка на служителя на " Амазон Прайм " Маркъс Бъкланд по отношение на деня и часа на идващия мач на британския футболен клуб Ливърпул, който се изправя против Кристъл Палас в събота от 12:30 британско време. Това е по-малко от 72 часа след снощния мач с Шефилд Юнайтед, който " алените " завоюваха с 2:0.

В изявление след дуела Бъкланд попита Клоп за мнението му за идващия мач, който е плануван " за обичаното му време за футбол ".
Германецът отговори: " Смело е да се шегувате с това. Не знам в какъв брой ще се приберем довечера (б.пр.- снощи). Може би към 1 или 2 часа през нощта. Ще имаме две тренировки и след това отново би трябвало да играем. Имаме ли време за възобновяване? Кристъл Палас също играе довечера. Редно ли е това? ".
" Виждам, че и вие не разбирате за какво това се случва, а си изкарвате хляба във футбола. Защо тогава ме питате? Ако се шегувате с сходно нещо, значи сте неграмотен ".

Бъкланд изясни, че не желае да демонстрира пренебрежение към Клоп, само че германецът отсече, че " към този момент го е направил ".

" Всичко е наред обаче. Вие (журналистите) можете да казвате всичко, което пожелаете. Аз (като мениджър) не мога, тъй като следствията са разнообразни ", сподели още Клоп.

Двамата продължиха на футболни тематики. Победата приближи Ливърпул на две точки от водача в класирането Арсенал, до момента в който първенецът Манчестър Сити е четвърти с четири точки пасив след проваляне против третия в подреждането Астън Вила. Според Клоп не е редно тимът на Хосеп Гуардиола да бъде отписван.

" Това ще бъде най-голямата неточност в историята на футбола. Изобщо няма логичност да ги отписваме. Нямам концепция кой ще завоюва купата, попитайте ме отново през април. Сега следва доста тежка серия от мачове ", сподели още Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР